fbpx

 

 

TELJES LELEPLEZÉS: Trump Team: COVID-19 egy Biológiai támadás

A Washington DC-ben tartott állami fővárosi tájékoztatón, január 5-én az Egyesült Államok kormánya teljes nyilvánosságot adott a Covid-19 kapcsán. Trump elnök csapatának egyik tagja, a légierő korábbi parancsnoka, Thomas McInerney altábornagy közölte, hogy „a Covid-19 egy biofegyver-támadás” .

Ann Vandersteele jelen volt a tájékoztatón, és először január 9-i adásban tette közzé McInerny tábornok nyilvánosságra hozatalát (videó: 36 perc). Katonai értelemben McInerny „taktikai megtévesztésnek” nevezte a plandémiát.

https://dai.ly/x7yky4a

HÁBORÚ!!! A Twitter és a Facebook tisztogatás elkezdődött! Mike Smith árnyékból!

McInerny tábornok hangsúlyozta, hogy ez nemcsak Trump elnök elleni választási puccs, hanem kibernetikus háború és hibrid háború is, amely megtámadja a gazdaságainkat. A lezárások sokkal több embert ölnek meg, mint a koronavírusos influenza.

Noha néhányunk már tudta, hogy a Covid-19 az emberiség elleni biofegyver támadás, úgy gondolom, hogy ez a kinyilatkoztatás csak a kezdet Trump elnök által közzétett sorozatokban, amelyek hamarosan megrengetik a világunkat.

Antifa művelet

McInerney tábornok megerősítette, hogy az Antifa belföldi terroristák, és nem Trump támogatói rohanták meg a Fővárost, betörtek és megpróbáltak zavargást gerjeszteni. Azt is elárulta, hogy az Antifa-n belül a White Hat művelet zajlott, amikor a Fővárost megrohamozták. Nancy Pelosi nyitott és működő számítógéppel hagyta kint posztját, így a White Hat merevlemezével távoztak! McInerney tábornok szerint Pelosi ezt most eszeveszetten megtorolta azt állítva, hogy „Trump támogatói” ellopták a számítógépét, és most megpróbálja felróni az elnöknek.

Pelosi lebecsülte az esetet, és a „laptopját” „ellopóként” jelentette „Trump támogatóit”.

Árulás

Lin Wood ügyvéd január 4-én figyelmeztette a nyilvánosságot, hogy Mike Pence alelnök, Pelosi és McConnell áll az elnök és az amerikai nép elleni puccs mögött:

Január 4-én Lin Wood figyelmeztetést adott 1,2 millió követőjének és a nagyközönségnek, hogy „rossz szereplők” megpróbálhatják szabotálni az elnököt másnapi beszéde során. Pontosan ez történt. A Twitter ezt követően megpróbálta elhallgattatni:

Január 6-án a Twitteren Lin Wood nyíltan felszólított arra, hogy Pence-t tartóztassák le, és válaszul a Twitter három napra felfüggesztette fiókját.

A @ CodeMonkey5 ugyanakkor közzétett egy cikket Mike Pence és Rosenstein alelnök árulásáról a Twitteren. Fiókját felfüggesztették:

Január 9-ig a Twitter kivette Flinn tábornokot, Sidney Powellt, Ann Vandersteele-t, Jim Hoftot (Gateway Pundit), Lin Wood-ot, Dr. Zelenko-t (The Zelenko Protocol, a Covid-19 gyógymódja), Spiro Skouras-t, The Last American Vagabond-ot, Francis Leader-t, Trump elnököt és még sokan másokat a sajtószabadság legutóbbi támadásaként.

Miután január 6-án betiltották a Twitteren, Trump átment a Parlor-ra. Sokan követték őt, ő pedig vidám mulatságot keltett. Aztán a Google megfenyegette, és megpróbálta zsarolni Parlert, hogy a cenzúrára vonatkozó szabályokat alkalmazza platformjukon. A Parler visszautasította, így az Amazon kirúgta őket a tárhelyszolgáltatásukból. A Parlor vezérigazgatója „összehangolt támadásnak” nevezte, és a Gateway Pundit elé tárta, hogy a tiltás vasárnap este lép életbe. Szerinte körülbelül egy hétbe telik, amíg új tárhelyszolgáltatót talál, és működésbe lép.

Vannak, akik úgy gondolják, hogy a Parler a titkosszolgálatok „méztartójává” válik, ezért otthagyják a Twittert, és inkább a GAB-ra költöznek:

 

 

Jelentésében Ann Vandersteele elárulta, hogy ezt a Covid-19-et okozó világméretű biofegyver-támadást O'Connel, Schumer, Pelosi és Cuomo polgármester tette lehetővé. A polgármester most megpróbálja átvinni a New York SB416 számú törvénytervezetet, amely felhatalmazza az államot arra, hogy a „potenciálisan káros” személyeket / csoportokat karanténtáborokba küldjön, és oltásra kényszerítsen. Lásd a videót itt .

McInerney tábornok kijelentette, hogy ez a Commy (az FBI volt igazgatója) szigorúan titkos információja arról szól, hogy ezek a mélyállami szereplők (Pelosi és a bandája) Hammer and Score Card programot adtak el a kínai kommunistáknak. Ez egy kiberháborús program, és Kína és Olaszország (Vatikán) hogyan tudták a választási szavazatokat elfordítani a hátborzongató Joe Biden felé. Szerinte azért zárjuk le most a kisvállalkozásokat, hogy az embereket a kormányoktól függővé tegyük. Azt is kijelentette, hogy a demokratikus szocializmus a kommunizmus bejárati kapuja.

Hiányzik a választási csalás bizonyság - Olaszország megcsinálta

Ugyancsak most közölték a választási csalás hiányzó igazolását, köszönhetően a Nations In Action nevű civil szervezetnek. A választási csalást a római Vatikán két kulcsszereplője, Stefan Seraphini fővállalkozó és Claudio Graziano tábornok szervezte. Graziano tábornok a védelmi vállalkozó Leonardo SPA igazgatótanácsában volt. Leonardo a SPA katonai műholdas felfelé irányuló kapcsolatot használt fel a szoftver betöltésére és átadására, hogy a szavazatokat Trumpról Bidenre cserélje.

A puccsot Obama vezette Ramsy, Olaszország volt miniszterelnökének segítségével. Az Olasz Hírszerző Szolgálat bizonyítékokat szolgáltatott a Nations in Action nem kormányzati szervezetnek, hogy kik vettek részt a puccs lebonyolításában, amelybe a CIA munkatársai is beletartoztak. Képeik az internetre felkerültek, és Olaszország mélyállama pánikba esett, és a kormányon belül helyettesítette operatív munkatársaikat. Csak az elmúlt napokban letartóztatásokat hajtottak végre Olaszországban és mindezt megerősítő tanúvallomásokkal:

Videó az olasz legfelsőbb bíróság jogtanácsosáról, aki eskü alatt tesz tanúbizonyságot a 2020-as választásokon való beavatkozásról.

Ezt a Tweetet felfüggesztett felhasználói fiókról írták. Törölték!

Obama 400 millió amerikai dollárt vett fel, és egy olasz számlára küldte, hogy aláássa Trumpot és végrehajtsa az ellene elkövetett puccsot. Ez volt az a 400 millió USD (14 raklap készpénz), amelyet 2017-ben Iránnak szántak. Ehelyett az Egyesült Arab Emírségeken keresztül futtatták és továbbították Olaszországnak. Obama, Ramsy és Obama kampánymenedzsere szervezte.

A Nations in Action feltárta, hogy a bíróságok összes iratából hiányzott annak bizonyítéka, hogy ki és hogyan tette, de most mindez megvan. A választási csalás eljárásokból az hiányzott, hogy Dominion hogyan mozgatta az elektronikus információkat. A választási szavazatok a németországi frankfurti CIA szerveren keresztül jutottak el egy szavazógéphez, majd továbbították azt Dél-Amerikába és tovább Kínába. A civil szervezet azt is elárulta, hogy Leonardo a SPA űrrendszert Kanadával együtt működtethette.

A Vatikán közvetlenül működött együtt Obamával a szavazólapok megváltoztatásán. A Nations in Action minden elektronikus pénzügyi tranzakcióval rendelkezik. Tehát Obama hazaárulást követett el. Pence alelnök hazaárulást követett el. Anthony Fauci hazaárulást követett el az elzárás felhatalmazása miatt, amelynek következtében életvesztés, megélhetés és az amerikai gazdaság romlása következett be.

A Nations in Action egyelőre visszatartja ezt a hírt az Egyesült Államokban, így Ön az elsők között értesülhet erről. A civil szervezetnek szüksége van a támogatásunkra. Trump elnöknek támogatásunkra van szüksége. Kérjük, hallgassa meg a Nations in Action című interjút itt.

Az emberek genetikailag módosítása

Ez nemcsak a választási csalásokról szól, amint azt McInerney tábornok hangsúlyozta, hanem a viselkedésünk társadalmi megtervezéséről és az emberi lét jelentésének megváltoztatásáról is. A biotechnológiai cégek Pfizer, Moderna, BioNtech, AstraZeneca, a Glaxo Smith Kline, stb ..nem gyártanak oltásokat. Soha nem volt még szintetikus mRNS-t és nanotechnológiát tartalmazó vakcina.

Alexandra Henrion Caude, egy francia genetikus a múlt héten jelentkezett, megerősítve, hogy az mRNS egyáltalán nem oltóanyag. Azt mondta, hogy közelebb áll a génterápiához, de azt is mondta, hogy valójában ahhoz sem, mert egészséges emberek "kezelésére" használják.

https://www.bitchute.com/embed/fKhHMog6v77q/

Ms. Caude elmondta, hogy az mRNS-t eredetileg a rák kezelésére fejlesztették ki. Most az emberek genetikai módosítására használják. Emberi genomunk nanotechnológiával történő újrakódolása a splicing és vágás CRISPR folyamatán keresztül orvosi kísérlet, amely sérti a nürnbergi kódexet.

Ez egy nagyon kritikus időszak az egész világ számára. Az uralkodó elit cabal előrelépett. Kitettek magukért, és napirendjük világos. Az emberiség teljes rabszolgaságát és elnéptelenedését akarják a világméretű népirtással. A hozzájárulásunkat kérik.

Megállapították, hogy a maszkok ölnek, társadalmi elszigeteltségek ölnek, lezárások ölnek és az úgynevezett „oltások”, amelyek valójában biológiai fegyverek, szintén megölnek. Tehát ne kérjen az ellenőrzési és megtévesztési rendszerükből.

A PubMed most adott ki egy jelentést , miszerint a Biotech-injekciók hamarosan nagyon megbetegíthetik az embereket, amikor a koronavírus vad, természetes törzsének vannak kitéve. Aggodalomra ad okot, hogy a tél végi hullámot a Covid-21 nevű új „coronavírus mutáns szálai” fogják okozni, ahelyett, hogy a Biotech-injekciókhoz kapcsolnák, amelyeket hamisan „oltásoknak” neveznek.

A Science riasztást adott ki azon aggodalmak miatt is, hogy a Biotech-injekcióktól súlyos mellékhatásokra számíthatunk. Az idősek különösen sérülékenyek. Tehát a nyilvánosságnak fel kell készülnie erre.

Az ő legutóbbi interjújában, Írország vezető molekuláris biológusa és immunológusa Dolores Cahill, azt mondta, Cytokine Stormot válthat a Biotech összetevőinek kombinációja, és kijelentette: „az emberek a Covid vakcinától kezdenek meghalni”.

Maradj hű. Megvan az összes információ, amelyre szükségünk van az elit eugenikusok lefogásához. A kormányok ellen pert indítanak a népirtás miatt, ezért kérjük, tegye meg a saját részét, és legyen bátorsága ellenállni a maszkok és lezárások zsarnokságának. Ne engedje, hogy elszigetelje vagy betartsa szabadságának drákói korlátozásait! Mi vagyunk sokan, és ők kevesen. Nem járhatnak sikerrel, ha nem hajtjuk fejünket rabigába.

Január 5-én Trump elnök aláírta a HR 6435 számú, „A 2020-as pandémiás csalások elleni küzdelemről szóló törvényt”, amely előírja, hogy a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság dolgozzon ki és terjesszen információkat a nyilvánosság számára a COVID-19 plandémiához kapcsolódó csalásokról.

A CIA feltáró személye, Robert David Steele úgy véli, hogy Trump elnök valószínűleg titkosítja az összes olyan dokumentumot, amely a választási csalással kapcsolatos, és azt mondja, hogy Trump választási csalási bizottságot állít fel. Steele szerint nagy valószínűséggel Trump elnök közvetlenül a felkelésről szóló törvényre hivatkozott, mielőtt elszállították volna a Fővárosból, a múlt héten. Ugyanezt javasolja a Liberty Beacon alapítója, Roger Landry is.

FRISSÍTÉS: Lin Wood ügyészség nyilvánosan kijelentette, hogy Ferenc pápát gyermekkereskedelem vádjával tartóztatták le. További információért lásd ezt a videót .

 

(0 szavazat)

Oszd meg ezt a cikket

További információk

Egyedi látogatók

MaMa116
TegnapTegnap948
E-hétenE-héten4793

Jelenleg

Oldalainkat 370 vendég böngészi

Időjós

3.33°C

Budapest, Hungary

Szombat
3.89°C / 10°C
Vasárnap
1.11°C / 10°C

Hírlevél

Ez a weboldal cookie-kat használ a hitelesítés, navigáció és egyéb funkciók kezelésére. Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.
GDPR letöltés | GDPR rendelet

Chat megnyitása
1
Helló! Köszönjük, hogy ellátogattál hozzánk. Kérjük, nyomd meg a Start gombot, hogy segíthessünk :)

Start