fbpx

 

 

Első figyelmeztetés a peres eljárás megindítása előtt, melyet a nürnbergi törvények, azaz minden ember méltóságának megsértése tárgyában indítani fogunk.

 

A francia egészségügyi főhatóság oltási kampányt szervez. A következő hetekben Önöket majd felszólítják, hogy működjenek együtt a kampány végrehajtása érdekében, különösképpen az EMPAD-keretében. A szóbanforgó vakcina az ARN messenger. Ezt a fajtát soha nem alkalmazták ezelőtt és az előzetes tanulmányok sem nyilvánosak. Jelenleg semmiféle információhoz nem férhet hozzá sem a polgári-, sem az orvostársadalom, nevezetesen: nem ismeretes annak összetétele, az sem, hogy milyen mellékhatásokat vált ki használatuk rövid és hosszútávon, vagy hogy milyen arányban kedvező illetve egészségkárosító a hatásmechanizmusuk.

Ez az oltási kampány tehát egyértelműen az orvosi kísérletek kategóriájába tartozik, mivel újfajta összetételéből következik, hogy senki nem ismerheti a lakosság egészségére gyakorolt hatását, akik ennek a kampánynak alanyai lesznek, viszont számtalan olyan tanulmány látott már napvilágot arról, hogy ezek az újfajta vakcinák tartós egészségkárosodást illetve halált is okozhatnak.
Az emberen végrehajtott orvosi kísérletek egyetemes feltételeit a Nürnbergi Törvénykönyv tartalmazza, mely szigorú feltételekhez köti az oltások végrehajtását. Emlékeztetünk arra, hogy ezek alapján ítéltek halálra 1946-47-ben olyan egészségügyi személyzetet, mely az alábbi feltételeket figyelmen kívül hagyva végezte a kísérleteket.

Az oltási kampányról szóló rendelet a Nürnbergi Büntetőtörvénykönyv előírásait sérti, mivel ezek 1946 dec. 1947 aug. óta a nemzetközi joggyakorlatban érvényben vannak és ezek alapján ítélendő meg minden, az embereken végrehajtott kísérleti beavatkozás.

A világjárvány ellen bevezetni óhajtott oltások anyagáról ugyanis megszámlálhatatlan tanulmány bizonyítja, hogy hatékonysága kétséges, összetétele nem ismert, s nem végezték el a kötelező tesztelést, ami alapján nagy százalékban ki lehetne zárni az egészségre káros olyan mellékhatásokat, amelyek lehetnek akár halálosak is.

Ilyen körülmények között a kötelezővé tett vakcinázás emberkísérletnek számít.
A fennemlített törvénykönyv szerint embereken végrehajtott kísérletek kizárólag csak a következő feltételekkel végezhetők

1.§

A kísérletben résztvevő személy önkéntes beleegyezése elengedhetetlenül szükséges. Ez azt jelenti, hogy a személynek képesnek kell lennie beleegyezését vagy tiltakozását kinyilvánítani, olyan helyzetet kell teremteni, hogy szabad választási jogát gyakorolhassa, mindenfajta erőszak, törvénytelenség vagy kényszerítő körülményt meg kell szüntetni, csaló vagy félrevezető, esetleg kétértelmű tájékoztatás szigorúan tiltott, vagy minden olyan módszer, mely a személyben a tehetetlenség és kiszolgáltatottság érzését keltheti.

A résztvevő alanynak ismernie kell és meg kell értenie alapjaiban, hogy mi a kísérlet lényege, erről pontos ismeretekkel kell rendelkeznie, mielőtt döntését meghozza.

Ennek az utolsó feltételnek a teljesítéséhez szükséges, hogy a kísérletben résztvevő személy tisztában kell legyen az alábbiakkal:

a kísérlet tárgya, célja, időtartama
a rajta alkalmazott módszerekről és eszközökről
azokról a kellemetlenségekről és kockázatokról, amelyekkel józan ésszel végiggondolva a folyamatot, számolni kell
a személyére és egészségére gyakorolt hatásokról, melyek bekövetkezhetnek a kísérlet ideje alatt és utána
Mindenkinek, aki részt vesz a kísérletben, személyesen felelős a döntésért és kötelezettség-vállalásáért, az senki másra át nem ruházható büntetés terhe alatt.

A jelenlegi helyzetben senki nem dönthet felelősségteljesen az oltás mellett, amit a hatóságok már bejelentettek.

Tehát az a tényállás, hogy minden egyes személy, aki valamilyen módon részt vesz ebben a tevékenységben, vagy oltási szándék teljesítésében, különösképpen a bejelentett időskorúak esetében, akiknek egészségügyi állapota súlyosabb, tiltott emberkísérletekben való cinkosság büntetőjogi kategóriája hatálya alá esnek (nevezetesen a Büntetőkönyv 222-15 cikkelye alapján a büntetés kiszabása a 222-7 illetve 222-7 és 222-14-1 cikkelyekben foglaltak szerint történik) , mely az emberi egészség elleni támadásnak minősül egy olyan anyagnak az erőszakos szervezetbe juttatásával, melynek károsító hatása nem kizárt.

A fentiek alapján: minden állami alkalmazott, gyógyszerész, aki a megtévesztő „oltás elnevezéssel ellátott kártékony anyagot forgalmazza, vagy a receptet felíró orvos, minden ápoló, vállalkozó vagy intézmény, amely megköveteli az oltási bizonyítványt, mindazok, akik közvetve vagy közvetlenül, tevékeny vagy passzív módon közreműködnek egy idős személy beoltásában 2020 decemberében vagy 2021 januárjában, amikor majd őket erre kötelezni fogják, az egészségügyi hatóságok, büntetendő cselekményt követnek el.

A lakosság többsége már felismerte a Covid-19 oltási kampány veszélyét és elutasítja mind a maga, mind az idős személyek vonatkozásában, valamint a legveszélyeztetettebbek, a gyermekek esetében is, mivel már nyilvánosságra került, hogy jótékony hatásuk hamis információn alapul.

Jelen írásunk az első következmények nélküli figyelmeztetés az egészségügyi hatóságok alkalmazottaihoz, mindazokhoz, akik a kártékony anyag forgalmazásában, alkalmazásában feltételezhetően közreműködhetnek, ehhez a megengedhetetlen orvosi emberkísérlethez hozzájárulhatnak.

Egyben felhívással fordulunk a lakossághoz, mindazokhoz, akiket aggaszt saját és környezetük, szeretteik, családjuk jövője, hogy minden elképzelhető békés ellenállási akcióval forduljon szembe ezzel az elfogadhatatlan orvosi emberkísérlettel, mellyel súlyosan megsértik a nemzetközi jogban garantált alapvető emberi jogokat, különösképpen a Nürnbergi Törvényeket.

Ilyen körülmények között azoknak a szakmabeli közreműködőknek, akik közvetett vagy közvetlen módon résztvesznek a kísérletben, név szerinti nyilvános feljelentése elengedhetetlen, sürgető erkölcsi kötelesség mindannyiunk egészségének védelme érdekében.

Ezennel felszólítok mindenkit, akinek idős családtagja valamely intézmény lakójaként alanya lehet az erőszakos oltás- kampánynak, hogy jelen nyilatkozatot haladéktalanul mutassa be az intézmény vezetőjének és személyzetének, tájékoztatva őket a törvénytelen oltás-kényszer határozott elutasításáról…

***

Az emberen végrehajtott orvosi kísérletek egyetemes feltételeit a Nürnbergi Törvénykönyv tartalmazza, mely szigorú feltételekhez köti az oltások végrehajtását. Emlékeztetünk arra, hogy ezek alapján ítéltek halálra 1946-47-ben olyan egészségügyi személyzetet, mely az alábbi feltételeket figyelmen kívül hagyva végezte a kísérleteket. E törvények alapján ítélendő meg minden, az embereken végrehajtott kísérleti beavatkozás.

A világjárvány ellen bevezetni óhajtott oltások anyagáról ugyanis megszámlálhatatlan tanulmány bizonyítja, hogy hatékonysága kétséges, összetétele nem ismert, s nem végezték el a kötelező tesztelést, ami alapján nagy százalékban ki lehetne zárni az egészségre káros olyan mellékhatásokat, amelyek lehetnek akár halálosak is.

Ilyen körülmények között a kötelezővé tett vakcinázás emberkísérletnek számít.

A fent említett törvénykönyv szerint embereken végrehajtott kísérletek kizárólag csak a következő feltételekkel végezhetők:

 

Eredeti hivatkozás: https://fr.sott.net/article/36364

Az alábbi CDC dokumentumból (ld. 6. oldalát) az derül ki, hogy az oltóprogram első öt napján elvégzett 112 807 oltás után 3 150 olyan eset volt, amely után az illető nem tudta folytatni a napi tevékenységét, képtelen volt dolgozni, vagy orvosi segítségre szorult.

Ez az arány 1/36. Azaz minden 36. embert ott helyben eléggé kiütött, ez 2,8%. - Ezen a ponton kell azt végiggondolni, hogy egy olyan fertőzésre akarnak mindenkit "beoltani", amely kb. 80%-ban tünetmentes marad, tehát 100-ból 20 embernek lesz egyáltalán tünete. A tünetesek kb. további 80 % - a enyhe tünetekkel megy át rajta. Tehát összesen mintegy 4% az, aki középsúlyos, vagy súlyos tüneteket fog produkálni.

Azt még vegyük hozzá, hogy az oltás középhosszú és hosszú távú hatásairól még hónapokig, évekig sem fogunk eleget tudni. (Clime News Hírportál)

Amit a hazai sajtó sem mond el nekünk

Visszavonták az egészségügyi diktatúrát javasló francia előterjesztést

2020. december 24 LifeSiteNews:

Az országos felháborodás után visszavonták, de a francia kommentátorok nem bíznak abban, hogy végleg eltűnt.

24 órán belül Franciaországban „visszavonták” azt a törvénytervezetet, amelynek célja, hogy lehetővé tegye a kormány számára, hogy társadalmi korlátozásokat szabjon azokra az emberekre, akik nem oltatják be magukat.

A javasolt törvény, amely Jean Castex miniszterelnök aláírását viseli, felháborodási hullámot indított el, amelyhez több párt politikusai és a vezető média egy része is csatlakozott.

Jean Castex törvénye, amely „tartós rendszert hozna létre az egészségügyi válságkezelés számára”, nem más, mint a hatalommal való visszaélés lehetőségének a megteremtése a kormány számára, hogy „egészségügyi válságra való hivatkozással szabadságot korlátozó intézkedéseket hozzon

A felháborodást az váltotta ki, hogy Emmanuel Macron, francia elnök biztosította, a közvéleményt, hogy az oltás nem lesz kötelező. Sokan a törvényjavaslatot úgy tekintik, mint egy zsarolási szándékot arra, hogy az embereket kötelezzék az oltásra. Miközben a közelmúltbeli közvélemény-kutatások szerint a francia lakosság nagyjából fele nem szándékozik a COVID-19 ellen beoltatni magát.

A törvény azt is lehetővé tenné a közegészségügyi hatóságok számára, hogy a betegek beleegyezése nélkül, „anonimizált” felhasználás céljából egészségügyi adatokat gyűjtsenek.

Kedden este, kevesebb, mint 24 órával azután, hogy Castex hétfő este benyújtotta a javaslatot, a felháborodás annyira elterjedt, hogy Véran egészségügyi miniszter bejelentette a kormány visszavonási döntését.

 

(0 szavazat)

Oszd meg ezt a cikket

További információk

Egyedi látogatók

MaMa342
TegnapTegnap911
E-hétenE-héten4105

Időjós

4.44°C

Budapest, Hungary

Szombat
-2.78°C / 7.22°C
Vasárnap
-4.44°C / 8.89°C

Hírlevél

Ez a weboldal cookie-kat használ a hitelesítés, navigáció és egyéb funkciók kezelésére. Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.
GDPR letöltés | GDPR rendelet

Chat megnyitása
1
Helló! Köszönjük, hogy ellátogattál hozzánk. Kérjük, nyomd meg a Start gombot, hogy segíthessünk :)

Start