fbpx

 

 

A 2020-as év a közelmúlt történelmének egyik legőrültebb, legfurcsább és legbizarrabb éve volt, a vírusőrület, a lezárások, a karanténok, az erőltetett arcpelenkák, a választási csalások, a „láncsebességű” oltások és a „Nagy visszaállítás” morajlása. ”

Összefüggenek ezek a témák és események? Nagyobb terv részei? És mi is az a nagy visszaállítás?  

Remek kérdések! Megpróbáljuk "összekapcsolni a pontokat" ebben a cikkben, ezért csatolja be a biztonsági övet, és készüljön fel a tanulásra.

Júniusban a Világgazdasági Fórum (WEF) által rendezett virtuális találkozón a „globalisták” közül sokan találkoztak, és javaslatot tettek a globális gazdaság „ helyreállítására ”. Ugyanezt a kormányzati ügynökök, nagyhatalmú üzleti vezetők és aktivisták csoportját láthattuk évtizedek óta az éghajlatváltozással igazolniuk politikai változásaikat, de a Nagy Visszaállítás a legradikálisabb és legkegyetlenebb terv, amelyet életünk során láttunk. 

Dióhéjban a Great Reset egy orwelli globalista menetrendre hivatkozik, amelynek célja a gazdagság újraelosztása, az egész világ figyelemmel kísérése és ellenőrzése a digitális felügyelet révén, és mindenkinek előírja, hogy rendelkezzen elektronikus azonosítóval a bankszámlákhoz és az egészségügyi nyilvántartásokhoz. A vagyon újraelosztásáról, a szabad vállalkozás és a kapitalizmus megszüntetéséről, valamint a „fenntartható fejlődés” és az „érdekeltek kapitalizmusa” felcseréléséről szól,  amelyet a Forbes magazin úgy fogalmazott meg, hogy „egy vállalat arra összpontosít, hogy minden érdekeltjét kielégítse: vevők, alkalmazottak, partnerek, a közösség és a társadalom egésze . ”

A WEF júniusi ülésén Klaus Schwab , a Világgazdasági Fórum alapítója és ügyvezető elnöke ezt mondta:

Minden országnak részt kell vennie az Egyesült Államoktól Kínáig, és minden iparágat át kell alakítani az olajtól és a gáztól a technológiáig. Röviden, szükségünk van a kapitalizmus „nagy visszaállítására” ... Társadalmaink és gazdaságaink minden aspektusát meg kell újítani ... az oktatástól a társadalmi szerződésekig és a munkakörülményekig . ” 

A Károly herceg szavai : „Arany lehetőségünk van arra, hogy valami jót megragadjunk ebből a válságból -soha nem látott lökéshullámai fogékonyabbá tehetik az embereket a változás nagy látomásaira ... Ez egy olyan lehetőség, amire még soha nem volt és soha többé nem lesz lehetőségünk.”

Justin Trudeau kanadai miniszterelnök szerint az alábbi videóban: A jobb visszaépítkezés azt jelenti, hogy támogatást kell nyújtani a legkiszolgáltatottabbaknak, miközben fenntartjuk lendületünket a 2030-ig tartó időszakra vonatkozó fenntartható fejlesztési menetrend és a fenntartható fejlesztési célok elérésében. Kanada itt van, hogy hallgasson és segítsen. Ez a járvány lehetőséget adott a visszaállításra.”

" Jobb visszaépítkezés ." Most hol hallottunk ilyet korábban? Ó, ez így van, ez volt Joe Biden gazdaságpolitikájának szlogenje a 2020-as elnöki kampány során. Biden nem először plagizál, de ebben az esetben a „ jobb visszaépítés” megismétlése elég sokatmondó. Valójában Boris Johnson brit miniszterelnök is ugyanazt a szlogent használja.  

A „build back better ” terv egyenesen a Great Reset mesekönyvéből származik. Ennek a tervnek egy bonyolult része pedig a pénzügyi rendszer átállítása egy teljesen digitális pénznemre, ami viszont része a társadalmi kontroll rendszerének, mivel könnyen felhasználható a kívánt magatartás ösztönzésére és a nem kívánatosak elriasztására.

Az egész „plandémia” alatt nagy népszerűségnek örvendett, hogy korlátoznunk kell a papírpénzek és érmék használatát, mivel azok „terjesztik a vírust”. A papírpénz története megmutatta, hogy válságos pillanatokban a Pénzügyminisztérium „módosíthatja” a valutarendszert, hogy egyensúlyba hozza a nemzet gazdasági és egészségügyi szükségleteit. Mi a helyzet a „társadalmi távolságtartás” évében, ha úgy döntenek, hogy „szociális távolságra” kell lépnünk a papírpénzektől? Hogy nézhet ki ez? A Cares-törvényről folytatott vita során  Sherrod Brown szenátor javaslata „digitális dollár” létrehozását szorgalmazta az amerikai állampolgárok és lakosok számára. Májusban a Washington Post címsora a következő volt: „ Megszünteti-e a COVID-19 a papírpénz felhasználását? És egy augusztus 13-i cikk a Federal Reserve honlapján a központi bank digitális valutájának (CBDC) feltételezett előnyeit tárgyalja. 

De mi lenne, ha a globalisták képesek lennének átalakítani az emberi viselkedést kriptovalutává? Mi lenne, ha egy „kívánt viselkedés” végrehajtása „digitális befizetést” eredményezne a kriptovaluta bankszámláján?  Meglepetés meglepetés!   A Microsoftnak van egy amerikai szabadalma és egy nemzetközi szabadalma az emberi viselkedés kriptovalutává alakításának módszerére, amelyet egy nem meghatározott eszközön keresztül végeznek, egy szerverrel összekapcsolva, amely regisztrálja a test aktivitását és „bányássza” a kriptot.

Hmmmmmm …… .. közelebbről megvizsgáljuk ezt a bizarr koncepciót a hamarosan megjelenő 2. részben.

Az elnöki választási kapcsolat

Van-e kapcsolat a Nagy Visszaállítás és az Elnöki Választás között? Fogadsz, hogy van! Trump elnök 2017. januári hivatalba lépése óta adminisztrációja vagy finanszírozta, vagy visszavonta számos ENSZ-ügynökséget és kapcsolt intézményt, köztük a WHO-t, az ENSZ Palesztin Menekülteket Segítő és Munkaügyi Ügynökségét, a WTO-t, az UNESCO-t, Többek között az ENSZ Emberi Jogi Tanácsa és a Nemzetközi Büntetőbíróság.

A globalisták utálják őt! 

Idén korábban, januárban Trump elnök felszólalt a svájci Davosban megrendezett Világgazdasági Fórumon. Pár perccel azelőtt, hogy Greta Thunberg tizenéves aktivista beszédet mondott a „ Klímapokalipszis megfordítása ” elnevezésű ülésszakon, Trump elnök arra figyelmeztetett, hogy olyan erők működnek, amelyek célja a „gazdaságunk tönkretétele, az ország roncsolása vagy a szabadságunk felszámolása”.

Folytatta: „ Azt akarják látni, hogy rosszul járunk, de ezt nem hagyjuk. Az 1960-as években túlnépesedési válságot, a 70-es években tömeges éhezést, az 1990-es években pedig az olaj végét jósolták. Ezek a riasztók mindig ugyanazt követelik: abszolút hatalommal uralni, átalakítani és irányítani életünk minden aspektusát. Soha nem hagyjuk, hogy a radikális szocialisták tönkretegyék gazdaságunkat, tönkretegyék hazánkat vagy felszámolják szabadságunkat. ”

A fenti videóban Trump elnök olyasmit mond, ami feldühítette a globalistákat: „A bölcs vezetők mindig a saját népük és a hazájuk javát helyezik előtérbe . A jövő nem a globalistáké, a jövő a hazafiaké . ”

Hallhatott volna egy cseppet! 

Két nappal Trump davosi beszéde után George Soros „sürgősségi nyilatkozatot” tett, miszerint „ a 2020-as amerikai választások meghatározzák az egész világ sorsát ”. Azt mondta, hogy a Trump-adminisztrációt „ veszélyesnek ” tartja a világra nézve, de biztos abban, hogy Trump „ 2020-ban eltűnik ”.

Ne feledje, hogy Soros György a Black Lives Matter (BLM), az Antifa, a Demokrata Párt egyik fő finanszírozója. Mielőtt ezt elutasítanád „összeesküvés elméletként”, íme a tények. A BLM 2013-ban kezdődött, amikor három aktivista barát létrehozta a #BlackLivesMatter hashtaget, hogy tiltakozzon egy fegyvertelen fekete tinédzser, Trayvon Martin lelövésének állításai ellen. Alicia Garza, Patrisse Cullors és Opal Tometi kapcsolatba kerültek és finanszírozták őket a Freedom Road Szocialista Szervezethez (FRSO), az USA négy legnagyobb radikális baloldali szervezetének egyikéhez kötődő elülső csoportokkal , akik az úgynevezett Új Kommunista Mozgalomból jöttek létre, amely feloszlott az 1980-as években.

Az FRSO egy tucatnyi amorf csoport ernyője, beleértve a BLM-et is. Az FRSO saját maga által leírt marxista-leninista gyökereiben érdekes az a finanszírozás, amelyet egy jól megalapozott adómentes alapítványok csoportjától kaptak, ideértve Soros Györgyöt mindkét nagy adómentes több tízmillió dollárját - Nyílt Társadalom Alapítványai. és az Alapítvány a Nyílt Társadalom Előmozdításáért . Az FRSO pedig most nyíltan forradalmat követel a kapitalizmus ellen. Úgy hangzik, hogy a Great Reset forgatókönyvből is megkapják menetparancsukat, nem?

Erről szólt az orosz kamu. Erről szólt a vádemelés. Négy éve próbálják megállítani Trump elnököt, mert az Egyesült Államok gazdaságának növekedésével, mint 2020 elejéig, a Nagy Visszaállítás késni fog!

És akkor „megjelent” a COVID-19…

COVID - Tökéletes „lefedés” a nagyobb irányítás érdekében

Klaus Schwab szemszögéből nézve számos oka van annak, hogy a nagy visszaállítást folytatni kell, de a COVID-19 a legsürgetőbb mind közül, mert „felgyorsította áttérésünket a negyedik ipari forradalom korába”. Ha még nem hallotta a „negyedik ipari forradalom” kifejezést, akkor ezt a koncepciót vezette a Világgazdasági Fórum a 2016-os davosi találkozójuk során. Töltsön el néhány percet Steven Guinness kiváló cikkének elolvasásával „ Negyedik ipari forradalom: A misszió kúszik az új világrend felé ”. 

„A negyedik ipari forradalom” című könyvében Schwab 2020 júniusában jelentette be a Világgazdasági Fórum nagy visszaállítási kezdeményezését, amely magában foglalja az összes ember megfosztását a magántulajdonban lévő vagyonuktól. Nem tévedett, a COVID-19 csak egy kis része egy összehangolt hosszú távú tervnek, amelynek célja a Nagy Visszaállítás bevezetése. James Corbett Corbett-jelentésében megfogalmazta

Ez egy hosszabb távú menetrend része, és amikor leforrázza, ez csak egy friss rúzsréteg egy nagyon öreg disznón ... Tehát marketing eszközként működik az irányítás centralizálásának, a globalizációnak nagyon régi gondolataihoz, a társadalom átalakulása a megfigyelési technológiák révén. Lehet, hogy az „Új Világrend” őrült összeesküvés kifejezésként ismeri, de itt van a „Nagy visszaállítás”.

A The Great Reset célja a vagyon globális terjesztése, és a szocializmus egyik formájára hivatkozik világszerte. Mint mindig, ez a vagyon újraelosztás egyértelműen a vagyont és a hatalmat egy kevés elit kezébe fogja összpontosítani, megtizedelve a szabadságot, a kapitalizmust és a középosztályt.

2020. március 18. és április 10. között több mint 22 millió amerikai vesztette el munkáját, amikor a munkanélküliségi ráta 15% -ra nőtt, miközben az amerikai milliárdosok vagyona 282 milliárd dollárral nőtt ugyanebben az időszakban - ez istentelen szembeállítás. E cikk írásakor az amerikai milliárdosok kollektív vagyona 931 milliárd dollárral nőtt március óta - derül ki az amerikaiak adójogi méltányosságának és a Politikai Tanulmányok Intézetének elemzéséből.  

A különbség éles a milliárdosok obszcén nyeresége és a nemzetünkben elterjedt gazdasági nyomorúság között, amely a koronavírus-átverés lezárásainak és leállításainak tudható be. Amerikaiak milliói vesztették el egészségüket, vagyonukat, megélhetésüket, és sokan életüket is elvesztették, amikor a depresszió és az öngyilkosság az egekbe szökött. 

És senkit sem tizedeltek meg jobban a koronavírus bezárásai és leállításai, mint az amerikai középosztályt. De ez nem véletlen. Tervezés szerint történt. Látja, hogy a „járvány” tökéletes fedezetet nyújtott a lezárások további végrehajtásához, a szabadság kizsigereléséhez és az ellenőrzés gyakorlásához. És kérjük, soha ne felejtse el, honnan származik a „lezárás” szó…

A lezárás célja nem az, hogy megmentse Önt a COVID-19-től. Óriási lépés az emberek hadi törvény szerinti foglyokká történő átminősítése és szabadságunk és szabadság jogunk teljes megsemmisítése felé.

Isabel Van Brugen szerint az Epoch Times munkatársaival a világ minden tájáról közel 50 000 tudós és orvos írt alá petíciót a COVID-19 lezárásai ellen, mondván, hogy „helyrehozhatatlan kárt okoznak”, és a súlyos fizikai aggodalmakra hivatkozva a COVID-19 irányadó politikáinak mentális egészségre gyakorolt ​​hatásai. A petíció a nagy barringtoni nyilatkozat címet viseli , Massachusetts város után, ahol először aláírták.

Ne értse félre. Nem valamiféle betegségről vagy vírusról van szó, és ne hagyja, hogy bárki meggyőzze az ellenkezőjéről. Ez ürügy a Nagy Visszaállítás bevezetésére.

Ami azt illeti, Klaus Schwab új könyvet írt COVID-19: The Great Reset címmel, és a könyvben ennek a plandémiának a célja - a „szokásos üzlet megsemmisítése ” - egyértelműen körvonalazódik. 

Nagy visszaállítás

A globalisták ezt a plandémiát arra használják, hogy megkerüljék a demokratikus elszámoltathatóságot, felülbírálják az ellenzéket, felgyorsítsák programjukat, és akaratunkon kívül rákényszerítsék a nyilvánosságra. Nem szabad hagynunk, hogy sikerrel járjanak!

Miért hívjuk ezt „plandémiának”? 

Mert ez a COVID-19 csak egy darab a puzzle-ból, amely az évtizedek óta létező tervet reprezentálja. Ez egy átverés, hamis zászló, kamu, amelyet félelem és hisztéria kiváltására használnak, miközben egyidejűleg egyre nagyobb ellenőrzést gyakorol a lakosság felett. Ha még nem látta a jó barátunk, Mikki Willis által készített Plandemicet, a betiltott videót, 26 perc az egész, és  itt lehet megnézni magyar felirattal. Ebben a filmben Dr. Judy Mikovits arról beszél, hogy szerinte a koronavírus-járvány olyan kutatások eredménye volt, amelyek az Egyesült Államokban történtek egy Fort Detrick észak-karolinai laboratóriumában, valamint a hírhedt wuhani virológiai intézetben.

A Plandemic II ( nézd meg itt ) három évtizedes pénzutat követ , amely közvetlenül a COVID-19 világjárvány mögött álló kulcsszereplőkhöz vezet, és összeköti a média minden formája, az orvosi ipar, a politika és a pénzügyi ágazat közötti pontokat, hogy leleplezze a főbb összeférhetetlenséget a döntéshozókkal, akik jelenleg kezelik a válság ezen "átverését".

Dr. Roger Hodkinson top patológus egy telefonos konferencia során az albertai kanadai kormánytisztviselőknek elmondta, hogy a koronavírus-járvány „a valaha elkövetett legnagyobb kamu a gyanútlan nyilvánosság előtt ”. Hodkinson, aki egy koronavírus PCR-teszteket készítő biotechnológiai vállalat vezérigazgatója, azt mondja: "Teljesen megalapozatlan nyilvános hisztéria van a média és a politikusok által ."  Hodkinson helyesen állítja, hogy a pozitív teszteredmények nem jelentenek klinikai fertőzést, és úgy véli, hogy minden tesztelést abba kell hagyni, mert az általuk előállított hamis számok „ nyilvános hisztériát váltanak ki ”. Szerinte a 65 éven aluliak halálának kockázata „egy aháromszázezerből” És „felháborító” bezárni a társadalmat pusztán „csak egy újabb rossz influenzamiatt .

Ha megvizsgálja a tényleges halálozást az Egyesült Államokban 2020-ban az előző évekhez képest, akkor valami érdekeset fog észrevenni. 2018-ban 2 839 000 haláleset történt. 2019-ben 2 855 000 haláleset történt. 2020. november 22-ig pedig 2 533 214 haláleset történt. Ha extrapoláljuk az év végi haláleseteket, akkor 2 818 000 halálesetet kapunk az Egyesült Államokban, ami 37 ezerrel kevesebb halálesetet jelent, mint tavaly! 

covid maszkot átverni

Ha valódi járvány lenne, akkor miért csökken a halálozás? Semmi értelme. Ez egy lélektani hadviselés.

Valójában a közegészségügyi kutatás egész iskolája összpontosít, hogy meghatározza a leghatékonyabb módszereket, amelyek megijesztik az embereket a kívánt közegészségügyi intézkedések elfogadásától. Dr. Joseph Mercola szerint „Zavart és bizonytalanságot adva a keverékhez az egyént a félelemtől a szorongásig sodorhatja - olyan zavart állapotba, amelyben már nem tud logikusan átgondolni -, és ebben az állapotban könnyebben manipulálható . ” 

Az emberek manipulálásának nincs nyilvánvalóbb módja, mint az egész országra kiadott kötelező „maszkviselés ”. Egy évvel ezelőtt ki hitte volna, hogy amerikaiak milliói szívesen sétálnak pelenkával az arcukon, csak azért, mert egy zsarnoki bürokrata azt mondta nekik, hogy viseljék?  

covid maszk címke

Hónapok óta mondjuk, hogy a maszkok nem működnek, sőt átfogó cikket is írtunk a témáról . És éppen a múlt héten jelent meg a rangos Belgyógyászati ​​Annalsban egy „első a maga nemében” tanulmány, amelyben két egyenlő, egyenként 3000 fős csoportot hasonlítottak össze. Az egyik csoport maszkot viselt. Az egyik csoport nem. A vizsgálat végére a csoportok között nem volt szignifikáns különbség a COVID-19 fertőzésekben. A szerzők arra a következtetésre jutottak, hogy a maszkok nem működnek. Olvassa el a tanulmányt itt.

Megkétszerezve azt a tényt, hogy a maszkok haszontalanok, még a műtéti maszkok dobozán található FIGYELMEZTETÉS is egyértelműen kijelenti, hogy ezek a maszkok „SEMMILYEN VÉDELMET NEM NYÚJTANAK A COVID-19 (CORONAVIRUS) ELLEN.

Ennek ellenére képmutató, önző, zsarnoki „vezetőink” (és ezt a szót lazán használjuk) következetesen nem tartják be azokat a parancsolatokat, amelyeket a parasztokra mondanak. Vegyünk például kétkedő, elhanyagolt politikusokat, mint például Gavin Newsom, aki nemrég vett részt születésnapi vacsorán Kaliforniában, a kaliforniai Napában, a világ egyik legdrágább éttermében, 300 dolláros szarvasgombás tésztát fogyasztott és "úgy bulizott, mint 1999-ben". 

A Newsom mellett a VIP-sek „ki kicsoda” listáján volt, köztük Kalifornia egyik legfontosabb egészségügyi lobbistája és a Kaliforniai Orvosi Szövetség vezérigazgatója. A Newsom vacsoráján 12 ember volt, egyikük sem viselt maszkot, ami egyértelműen megsértette a Newsom saját „COVID szabályait”.  

Tehát, ha kíváncsi arra, miért kell Kaliforniában élnie, be kell tartania a 22 órai kijárási tilalmat, vagy ha ebben az évben nem tarthat hálaadást több mint 6 emberrel, vagy nem látogathatja meg beteg nagymamáját, amikor az meghal egyedül a kórházban, miattuk és a hozzájuk hasonló emberek miatt van.  

a gavin newsom megsérti a társadalmi távolságtartási rendet

Gavin Newsom kaliforniai kormányzó (bal oldali fényképen körözve, jobb oldali fotón állva) november 6-án a kaliforniai Yountville-ben, a French Laundry-ban vacsorázik (KTTV-TV)

A bal oldali kép Tucker Carlson szavaival élve , „ a 2020-as év lényegét összesűrítve. Itt vannak plutokraták, akik lobbistákkal vacsoráznak, figyelmen kívül hagyva azokat a törvényeket, amelyeket saját maguk vetnek ki másokra, és maguktól zárják el, miközben azok az emberek, akiknek állítólag segítenek, elsorvadnak és meghalnak. Aztán amikor elkapják őket, hazudnak erről. Mennyire tökéletes? Minden ott van. Minden elem - képmutatás, kapzsiság, önzés, butaság. Ez a mi nemzeti pillanatunk egyetlen képen . ”

Ez év júliusában a Natural News beszámolt arról, hogyan fogták el Newsomot, hogy egy „hatalmas arcmaszk-pénzmosási program” keretében félmilliárd dollárt intézett a kommunista Kínának, így tudjuk, miért írt elő ennyi maszkmegbízást, pedig nem tartja be saját szabályait sem. 

Láttuk Feinsteint, Pelosit és sok más „elitistát”, akik megsértették a maszkszabályokat is, de ne aggódjunk emiatt. Nyilvánvaló, hogy a ránk vonatkozó szabályok nem vonatkoznak rájuk . Látja, nem valami titokzatos vírusok elleni védelemről van szó. Az ellenőrzésről szól. 

HASZNÁLJ MASZKOT! ”Azt mondják nekünk. „ENGEDELMESKEDJ! ” 

Még azt is mondják nekünk, hogy maszkot kell viselnünk, miközben otthon vagyunk, egyedül! Névértékben ez a javaslat nyilvánvalóan nevetséges, de mindez a sokoldalú, zsarnoki terv része, amely az építőkockákat hozza létre a Nagy Visszaállítás bevezetéséhez.

Dr. Joseph Mercola szerint: 

Az élet egyetlen területe sem marad ki a Nagy Alaphelyzetből. A tervezett reform a kormányzástól, az energiától és a pénzügyektől kezdve az élelmezésig, az orvostudományig, az ingatlanokig, a rendfenntartásig és még arra is, hogy miként lépünk kapcsolatba embertársainkkal általában.

Az adatvédelem természetesen komoly akadályt jelent ebben a tervben, ezért minden erőfeszítést megtesznek annak érdekében, hogy az emberek lazítsák véleményüket a magánélethez való jogról. Az Egyesült Államokban az Alkotmány is az útját állja, ezért nőnek az erőfeszítések az aláásására, megkerülésére, figyelmen kívül hagyására vagy semmissé tételére. "

A „nagyobb jó érdekében” tett fogalom a „ kollektivizmusnak ” nevezett ideológiára vonatkozik, ami alapvetően azt jelenti, hogy a csoport fontosabb, mint az egyén. Ezért az egyént fel kell áldozni, ha szükséges, a nagyobb szám nagyobb javára.  Fél évszázadon keresztül tanítva ezt a koncepciót K-tól 12-ig, majd a főiskolákon és egyetemeken, a kollektivizmus a kormányok, a média, a politikai pártok és számos vallási intézmény domináns ideológiájává vált szerte a világon. 

Ne feledje, hogy a Nagy Visszaállítás egy javaslat a teljes globális gazdaság teljes megváltoztatására, inkább a kollektivizmus felé és a kapitalizmustól távolabb mozgatva .  A kollektivizmus és a „nagyobb jó” fogalma az oltás területén is elterjedt. Irracionális félelem a COVID-19-től, valamint a kormány által elrendelt széles körű bezárások, leállítások, karanténok és otthon maradás megrendelések nyomasztották meg a világot. 

Az „egészségügyi hatóságok” most azt mondják nekünk, hogy a COVID-19 egyetlen megoldása a kötelező oltás, a 24/7/365 kontaktkeresés és az állandó felügyelet mellett. Valójában az állam „közjó ” kényszerének fogalma nem annyira új, és összhangban áll a kollektivista filozófiával.  Joe Biden elmondta, hogy nyitott lesz arra,  hogy kötelezővé tegye a COVID-19 vakcinát, annak hatékonyságától, a vírus terjedésének mértékétől, valamint „mikor jelenik meg és hogyan terjeszthető ”. Az, hogy valaki beoltatott-e vagy sem, személyes döntés, amelyre senki sem kötelezhet! Ha nem állunk határozottan minden oltási mandátum ellen, és nem harcolunk a saját döntésünk jogáért, akkor az ezt követő orvosi zsarnokságnak nincs vége. 

A Covert Geopolitics egyik cikke szerint : 

Mint sejtette, „a gyógyulás legfontosabb horgonya” a COVID-19 vakcinázás ... Ennek az a következménye, hogy oltóanyag nélkül a világ nem lesz képes visszatérni a normalitás érzetéhez, különösen az embertársaddal való nyílt interakció szempontjából. ”

Már látjuk, hogy az egész világon óriásplakátok jelennek meg azzal az egyértelmű üzenettel, hogy ha nem oltatja be magát, akkor elszigetelődik a nagyközönségtől.

elkülöníteni vagy beoltani a propagandát

Nézze meg ezt az Egészségszabadságért Stand című interjút Vera Sharavval, aki gyermekkorának három évét a náci koncentrációs táborokban töltötte. Meg fogja döbbenteni a terror és a halál közeli meséje. Azt mondja, csak azért élte túl, mert nem volt hajlandó együttműködni. Ugyanolyan lenyűgöző az a felismerés, hogy a nácizmus minden sötét vonása, beleértve a felügyeletet, a bezárást, az elszigeteltséget és az állam teljes engedelmességének elvárását a „nagyobb jó” jegyében, a világ minden országának jellemzői. Vera úgy véli, hogy a járványt olyan emberek tervezték, akik milliárd dollárt keresnek oltásokból. Ezenkívül párhuzamot von a náci Németországban történtek és a mai társadalmunk között - és megvitatja, miért fontosabb, mint valaha, hogy állást foglaljunk. Céljuk nem az egészség megőrzése, hanem a vagyonunk megszerzése és láncokban tartása. 

A The Defender, a Children's Health Defense új médiaplatformjának november 9-i cikke  szintén rámutat a Világgazdasági Fórum élelmiszer-ipari nagy visszaállítási tervével kapcsolatos problémákra:

A terv építészei azt állítják, hogy csökkenti az élelmiszerhiányt, az éhséget és a betegségeket, sőt enyhíti az éghajlatváltozást. De a vállalatok és az agytrösztök alaposabb áttekintése, amelyekkel a WEF együttműködik, beindítja ezt a globális átalakulást, azt sugallja, hogy a valódi motívum az élelmiszer-rendszer feletti szorosabb vállalati ellenőrzés technológiai megoldások révén.

A WEF ragaszkodik ahhoz, hogy az élelmiszerek és a közegészségügy jövője a géntechnológiával módosított szervezeteken (GMO-k), a laboratóriumban termelt fehérjéken, a gyógyszereken és az ipari vegyi anyagokon alapuljon. Közelebbről megvizsgáljuk a Nagy visszaállítást és az ételek jövőjét a sorozat 2. részében. 

Összefoglalva

A nagy visszaállítás dystopiás rémálom, és a legnagyobb  veszélyt jelent a kapitalizmusra és az egyéni jogokra a Szovjetunió összeomlása óta. Ha egy „mélyreható” videót szeretne megnézni a témában, nézze meg James Corbett és a Corbett-jelentés alábbi „Útmutató a nagy visszaállításhoz” című cikkét.

Dr. Joseph Mercola szavai szerint : „Végül a Nagy Visszaállítás két szintet vagy embert eredményezne: A technokrata elit, aki minden hatalommal rendelkezik és minden vagyon felett uralkodik, és az emberiség többi része, akinek nincs hatalma, nincs vagyontárgya és semmi beleszólása semmibe. ”

Ez nem összeesküvés-elmélet.  A terv „szem elől rejtve van”. Amint azt a Time Magazine megjegyezte: „ A COVID-19 járvány egyedülálló lehetőséget adott arra, hogy elgondolkodjon a fajtánk jövőjéről.” Ugyanezt a nyilatkozatot az elmúlt hónapokban a világ számos politikusa és szervezete közölte.

A Great Reset szószólói által kínált politikai elképzelések között szerepel a kormány által biztosított „egyetemes alapjövedelem” program, az egyetemes egészségügyi ellátás, a hatalmas adóemelések és a Green New Deal. Olyan hangok, mint Biden teljes platformja, nem?  Ne feledje, hogy Biden szlogenje „build back better”, és egy július 9-i kampányeseményen azt mondta, hogy be kell fejeznünk az „érdekeltek kapitalizmusának korszakát ”. A WEF által végrehajtott Great Reset forgatóönyvet írta. 

Joe Biden esetleges (csalárd) megválasztásával a globalisták úgy gondolják, hogy itt az ideje, és a közmondásos célvonal felé igyekeznek. John Kerry volt külügyminiszter az év elején a Világgazdasági Fórumon tartott panelbeszélgetésen elmondta, hogy Biden készen áll arra, hogy ne csak újra csatlakozzon a Párizsi Klímaegyezményhez (amely szó szerint több mint egymillió munkahelyet szüntetne meg az USA-ban), hanem a mozgatórugója a „nagy visszaállítás”, amelynek révén a megválasztatlan globális bürokraták szó szerint megszüntetnék a pénzt, a magántulajdont és a demokráciát az „Új Világrend” érdekében.

Ez mindenkire hatással lesz a bolygón, és ez lesz a kijelentés arról, hogy a „Nagy Testvér” itt marad.

Az alábbi rövid videóban a WEF azt jósolja, hogy 2030-ra „ Önnek semmije sem lesz és boldog lesz ”, és „az Egyesült Államok nem lesz a világ vezető nagyhatalma. ”A WEF szerint a nyilvánosság mindent „bérbe ad”, ezzel megfosztva a tulajdonjogot a „fenntartható fogyasztás” és „a bolygó megmentése” leple alatt. Természetesen a globális „elit”, aki elindítja a Nagy Reset-t, mindent birtokol.

Nekünk, akik támogatjuk a szabad piacokat, a nagy visszaállítás nem félelmetes. Amerika éppen a világ leghatalmasabb, legvirágzóbb nemzete éppen a piaci alapelvek miatt, amelyek ellenére a Nagy Reset támogatói utálják őket.

Justin Haskins , Editorial Director a Heartland Institute: 

A terv részleteit még meg kell határozni. Ezek eljönnek a WEF 2021 januárjában Davosban tartott találkozójára, amelynek témája szintén a „The Great Reset” lesz. De a Green New Dealhez hasonlóan egyértelmű, hogy a terv célja - amint azt a korábban felsorolt ​​idézetek feltárják - a világgazdaság szocializmus felé történő elmozdítása, az éghajlatváltozás és a COVID-19 igazolásaként.

Nem túlzás azt állítani, hogy a nagy visszaállítás jelenti a kapitalizmus és az egyéni szabadság legnagyobb veszélyét több mint fél évszázad alatt. Sok szempontból veszélyesebb, mint még a Szovjetunió volt, mert olyan országokban, mint az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok, oly sokan támogatják a Nagy Alaphelyzetet olyan módon, amelyet még soha nem láttunk a hidegháború idején.

A szabadság hívei nem röhöghetnek ki a Nagy Visszaállításról, pie-in-the-sky pipe-álom. A világ legerősebb emberei és intézményei már támogatják (Microsoft, IMF, Világgazdasági Fórum, Egyesült Nemzetek Szervezete stb.), És még mindig a terv legkorábbi szakaszában vagyunk. Miután a Great Reset lendületet kapott, valódi politikai reformokhoz vezethet, beleértve magát a Green New Dealt is.

Itt az ideje elkezdeni a riasztást. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy várjunk.

Justin teljesen igaza van. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy várjunk. Nem fogunk tétlenül ülni, amikor tönkreteszik hazánkat. Most hallatnunk kell a hangunkat, annak fényében, hogy a játék neve térdre kényszeríti az amerikai gazdaságot, ezért a Globális Visszaállításért könyörgünk, a globalisták segítségét kiáltva.  

Ne véts hibát. Ezek a szörnyű globalisták gyűlölik Istent, gyűlölik a meg nem születetteket, gyűlölik a hagyományos családot, utálják az egészséges embereket, Trumpot, Téged és minket.

És amikor azt mondják, hogy maradj otthon, viseld a maszkot, tarts társadalmi távolságot, önkarantént, hogy ne "öld meg a nagymamát", kérlek, ne feledd, hogy nem törődnek veled, nem törődnek a nagymamával, nem is törődnek a babákkal, azt akarják, hogy vetessék el őket. Valójában, ha meg akarja menteni nagymamáját vagy születendő babáját, akkor jobb, ha távol tartja magától a globalistákat! 

A 2. részben olvashat arról, hogy megvizsgáljuk a nagy visszaállításnak az élelmiszerellátásra gyakorolt ​​hatását, és megvizsgáljuk azt a szerepet, amelyet a „klímaváltozás” játszani fog ebben a disztópikus társadalommérnöki kísérletben.

 

(0 szavazat)

Oszd meg ezt a cikket

További információk

Egyedi látogatók

MaMa819
TegnapTegnap780
E-hétenE-héten6276

Időjós

6.67°C

Budapest, Hungary

Vasárnap
0.56°C / 9.44°C
Hétfő
1.11°C / 12.22°C

Hírlevél

Ez a weboldal cookie-kat használ a hitelesítés, navigáció és egyéb funkciók kezelésére. Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.
GDPR letöltés | GDPR rendelet

Chat megnyitása
1
Helló! Köszönjük, hogy ellátogattál hozzánk. Kérjük, nyomd meg a Start gombot, hogy segíthessünk :)

Start