fbpx

 

 

Az FBI és a világ minden más biztonsági szolgálata mostanra kap egy nyílt levelet, amelyben gyorsított vizsgálat megindítását kéri a Kínai Központi Párt szerepéről a katasztrofális közegészségügyi politikák Nyugat-szerte történő előmozdításában, vagyis a zárlatokban. A levelet számos ember írta, akik közül néhány ismerős lesz a Lockdown Szkeptikusok olvasói számára :

Ezt a levelet azért írjuk, hogy szövetségi vizsgálatot kezdjünk és / vagy gyorsítsunk fel a COVID-19 válság alatti fontosabb politikai döntésekkel kapcsolatos tudományos vita kapcsán. Munkánk során potenciálisan büntetőjogi kérdéseket azonosítottunk, és úgy gondoljuk, hogy a nyilvánosság érdekeinek biztosításához szükséges vizsgálatot megfelelően képviselik azok, akik bizonyos pandémiás politikákat támogatnak.

A válság idején a polgárok természetesen azoknak a tanácsaihoz fordulnak, akiket szakértőként érzékelnek. 2020 elején a nyilvánosság a tudományos hatóságok tanácsához fordult, amikor nyilvánvaló víruskitöréssel szembesült. Röviddel ezután a legtöbb nemzet követte a kiemelkedő tudósok tanácsát, és korlátozásokat hajtott végre, amelyeket általában „bezárásoknak” neveznek. Míg a politikák joghatóságonként változtak, általában a gyülekezések és mozgalmak korlátozását, valamint az iskolák, vállalkozások és nyilvános helyek bezárását jelentették, amelyeket a Kínai Kommunista Párt (KKP) Hubei tartományban bevezetett szabályai ihlettek. Szükség lehet rendőrségi hatalommal rendelkező szövetségi hatóságok beavatkozására annak biztosítására, hogy azok, akik támogatták ezeket a zárolási politikákat, jóhiszeműen cselekedtek.

Lenyűgöző bizonyítékokat terjesztettek elő központi érvük alátámasztására, miszerint a zárolási politikát a KKP agresszív módon támogatta a nyugati kormányok számára különféle „hasznos idióták”, pl. Közegészségügyi tudósok segítségével.

A lezárások Xi Jinping, a Kínai Kommunista Párt főtitkárának parancsára jöttek létre, és az Egészségügyi Világszervezet kevés elemzéssel és logikával terjesztette őket a globális politikába.

Amikor megkezdődött Hubei tartomány bezárása, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) kínai képviselője megjegyezte, hogy „ 11 millió lakosú város megfékezése új keletű a tudomány számára ... soha nem látott 11 millió ember bezárása a közegészségügy történetében… ”Az emberi jogi megfigyelők aggodalmukat is kifejezték. De ezek az aggodalmak nem akadályozták meg a WHO-t abban, hogy csak néhány nappal a lezárás kezdete után, jóval azelőtt, hogy bármilyen eredményt produkált volna, dicsérte a KKP „ példátlan ” válaszát… A WHO sajtótájékoztatót tartott, amelynek során Bruce Aylward főigazgató-helyettes - aki később lekapcsolta az élő interjút, amikor Tajvan elismerésére kérték - mondta a sajtónak: Amit Kína bizonyított, ezt meg kell tennünk. Ha így tesz, életeket menthet és megakadályozhatja a nagyon nehéz betegség több ezer esetét. ” Két nappal később, a Kínai Központi Televíziónak (CCTV) adott interjújában Aylward egyenesen így fogalmazott: „ Másoljuk Kína válaszát a COVID-19-re .”

A COVID-19 modellek legbefolyásosabb intézménye, amelyet „Kína legjobb nyugati tudományos partnerének” neveznek, messze a legriasztóbb és legpontatlanabb COVID-19 modellező volt

2020 februárjában a londoni Imperial College csapata, Neil Ferguson fizikus vezetésével egy számítógépes modellt futtatott, amely a legtöbb országban túl nagy szerepet játszott a lezárások igazolásában. Az Imperial College számos lehetséges eredményt prognosztizált, köztük azt, hogy 2020 októberéig Nagy-Britanniában több mint 500 000 ember és az Egyesült Államokban 2,2 millió ember hal meg a COVID-19 következtében, és hónapokig szigorú társadalmi elhatárolódást javasolt a megelőzés érdekében. ez az eredmény. A modell azt is megjósolta, hogy az Egyesült Államok akár „meghaladó társadalmi elhatárolódási ” irányelvek mellett akár egymillió halálesetet is elérhet , ideértve az „ idősek védelme””. A valóságban október végéig a CDC és az Egyesült Királyság Nemzeti Egészségügyi Szolgálata (NHS) adatai szerint az Egyesült Államokban körülbelül 230 000, az Egyesült Királyságban pedig 37 000 halálesetet tulajdonítottak a COVID-19-nek ...

Az UCLA és az Egészségügyi Mérési és Értékelési Intézet (IHME) kutatóinak tanulmánya összehasonlította a COVID-19 mortalitást előrejelző különböző intézmények modelljeinek pontosságát. Minden időszakban az Imperial College által készített modelleknél jóval nagyobb hibalehetőségeket mértek, mint a többieknél, mindig abban az esetben hibáztak, hogy túl magasak voltak.

2020 márciusában az Imperial College jelentést készített „Bizonyíték a Kína kezdeti sikeréről a COVID-19 társadalmi elhatárolódási politikájából való kilépés után, miután elzárkózott,” címmel. A következtetés: A járvány kitörése óta először nem fordultak elő új, megerősített esetek, amelyeket helyi átvitel okozott Kínában öt egymást követő napon, 2020. március 23-ig számoltak be. Ez azt jelzi, hogy a Kínában elfogadott társadalmi elhatárolódási intézkedések a COVID-19 ellenőrzéséhez vezettek Kínában ... nagyon intenzív társadalmi elhatárolódás után, amely elszigetelést eredményezett, Kína sikeresen kilép szigorú társadalmi elhatárolódási politikájuk bizonyos fokáig.

A császári főiskola nem tudta megtudni, hogy ez valóban igaz-e; Az esetek felfedezésének elmulasztása nem jelenti azt, hogy nem is léteznek, különösen egy olyan vírussal, amely a legkiszolgáltatottabbak kivételével szinte senki számára sem halálos kimenetelű, és egy olyan rendszerrel, amelynek csalási múltja hosszú. Következtetése egyenesen ellentmondott az amerikai hírszerző közösségének azzal a következménnyel, hogy Kína szándékosan félremagyarázta a koronavírusok számát.

Halálos ajánlásokat tettek a korai mechanikus szellőzésre Kínából

2020 márciusának elején a WHO kiadta a COVID-19 szolgáltatói útmutató dokumentumokat az egészségügyi dolgozóknak. Az útmutató azt javasolta, hogy a COVID-19 betegek korai beavatkozása legyen a mechanikus lélegeztetés gyors elterjedése, eltérés a légzési vírus járványok korábbi tapasztalataitól. Ennek során hivatkoztak a kínai folyóiratok cikkei által közzétett útmutatásokra, amelyek januárban és februárban publikáltak, és azt állították, hogy a „ kínai szakértői konszenzus ” az invazív mechanikus szellőztetést szorgalmazza a közepes vagy súlyos légzési nehézségekkel küzdő emberek „ első választásaként ”. …

2020 májusáig az orvosi közösségben köztudomású volt, hogy a korai lélegeztetőgép használata sérti a COVID-19 betegeket, nem segít, és hogy a kevésbé invazív intézkedések valójában nagyon hatékonyak a gyógyulások elősegítésében. Egy New York-i tanulmány 97,2% -os halálozási arányt talált a 65 év felettieknél, akik mechanikus szellőztetést kaptak. A WHO által a világnak eljuttatott „ korai akció ” lélegeztetőgép útmutatása ártatlan betegek ezreit ölte meg; a WHO ezt az útmutatást Kínától kapta.

Az uralkodó, túlzott mértékű PCR-vizsgálati protokollok Kínából érkeztek

A WHO által kiadott útmutatás alapján, három kínai tanulmányra hivatkozva az Egyesült Államok és sok más ország laboratóriumai és gyártói a PCR-ciklus 37–40-es küszöbértékét alkalmazzák a COVID-19 PCR-vizsgálatokhoz, amelyeket az in silico genom szekvenciák felhasználásával hoztak létre . egy laboratórium Kínában, amely alapján a COVID-19 pozitív esetszámát tíz-harmincszorosára növelték.

A jelentős tünetmentes átvitelről, az egészséges egyének zárolásának egyetlen tudományos alapjáról szóló tanulmányok Kínából érkeztek.

A zárolás politikájának megalapozása a „ tünetmentes terjedés ” tudományos koncepciója . A WHO szerint "Kínából származó korai adatok arra utalnak, hogy a tünetek nélküli emberek megfertőzhetnek másokat." A tünetmentes terjedés ezen gondolata tükröződött a WHO februári jelentésében. E koncepció szerint egészséges egyének vagy „csendes terjesztők” felelősek lehetnek a SARS-CoV-2 jelentősebb átviteléért. A tünetmentes terjedés megállításának gondolata jelentősen eltért a közegészségügyi iránymutatásoktól és a korábbi légúti vírusos járványok során tapasztaltaktól.

A jelentős tünetmentes terjedés koncepcióját a Kínában végzett számos tanulmány alapján a SARS-CoV-2 újszerű és egyedülálló tulajdonságának hitték. Több más országból származó tanulmány nem találta a SARS-CoV-2 átvitelét tünetmentes egyéneknél.

A KKP korai, átfogó, szisztematikus és globális propagandakampányba kezdett

Miután a KKP lezárása Kínában „ megfordította az egyre fokozódó eseteket ”, a WHO nem egyedül kérte a világot, hogy „ Másolja Kína válaszát a COVID-19-re. ”Ugyanattól a naptól kezdve a KKP bezárta Hubei tartományt, Wuhanból kiszivárgott videók elkezdték elárasztani a nemzetközi közösségi oldalakat, köztük a Facebookot, a Twittert és a YouTube-ot, amelyeket Kínában blokkoltak, állítólag megmutatva Wuhan járványának borzalmait és a lezárását a Zombielandhez és a The Walking Deadhez hasonlított jelenetekben . A hivatalos kínai beszámolók széles körben megosztottak egy állítólag egy nap alatt felépített kórházi szárny képét, amely valójában egy 600 mérföldnyire lévő lakást mutatott.

Aztán 2020 márciusától az egész világot bombázzák olyan propagandával, amely felemeli Kína nehézkezű megközelítésének erényeit. A kínai állami média számos Facebook-hirdetést vásárolt, amely Kína világjárványát hirdette (amelyek mindegyike a Facebook kötelező politikai felelősségvállalása nélkül futott), és tévesen kezdte leírni az „ állomány immunitását ”, amely minden járvány elkerülhetetlen végpontja, akár természetes úton megszerzett immunitás, akár oltás útján, mint „ stratégia ”. ”Sérti az„ emberi jogokat ”.

A levél számos más szempontot fogalmaz meg, mielőtt végleg lezárná:

2020-ig a zárolási intézkedések meglehetősen népszerűek voltak, de ez a népszerűség megtévesztő. A nagyközönség számára az az elképzelés, hogy bárki elfogadhat valamilyen külső ösztönzést az ilyen pusztító politikák támogatására, miközben tudja, hogy hatástalanok, feleslegesen csődbe veszik családok millióit, és gyermekek millióitól megfosztják az oktatást és az ételt, egyszerűen túl sötét. Így a nyilvánosság támogatja a lezárásokat, mivel az alternatíva, amelyet jó ok nélkül valósíthattak volna meg, túl gonosz lehetőség arra, hogy ezt fontolgassa. De azok, akik ismerik a történelmet, tudják, hogy mások, akik felületesen kiváló jogosítvánnyal rendelkeznek, még rosszabbul jártak, még kevesebbért.

Ezenkívül a nyilvánosság nagy része úgy véli, hogy ha a bezárások mögött valami tudomány van, a hírszerző ügynökségek megállítják őket. Nyilvánvaló okokból a titkosszolgálatoknál dolgozók nem rendelkeznek ilyen önelégültség luxusával. Tekintettel a meghozandó döntések súlyára, nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt a lehetőséget, hogy a COVID-19 lezárásainak teljes tudománya soha nem látott méretű csalás volt, amelyet a Kínai Kommunista Párt és munkatársai szándékosan hirdettek az azt végrehajtó nemzetek elszegényítése érdekében.

Ha az FBI-ban van, akkor ez nagyon is teljes egészében olvasható .

A Stop Press: A New York Times nemrégiben megjelent cikke dicséretet mondott Kína válaszáról a világjárványra, és azt állította, hogy a hatékonyan működtetett kommunista technokrácia által nyújtott szabadság sokkal értelmesebb, mint a szabadságjogok, aminek fenntartására a Nyugat büszke.

A járvány sokféle felfogást támasztott fel, ideértve a szabadsággal kapcsolatos elképzeléseket is. Kína polgárai nem rendelkeznek szólásszabadsággal, istentiszteleti és félelemmentességgel - a Franklin D. Roosevelt elnök által megfogalmazott négy szabadság közül hármat -, de szabad mozgásuk és normális mindennapi életük van. Egy világjárvány évében a világ sok embere megirigyelné ezt a legalapvetőbb szabadságformát.

Michael P. Senger,
Stacey A. Rudin ügyvéd,
Dr. Clare Craig ügyvéd , az FRCPath
nyugdíjas brig. Robert Spalding
Randy Hillier tábornok , MPP Lanark, Frontenac és Kingston
Francis Hoar,
Sanjeev Sabhlok ügyvéd ügyvéd, PhD
Brian O'Shea
Maajid Nawaz
Simon Dolan

 

(0 szavazat)

Oszd meg ezt a cikket

További információk

Egyedi látogatók

MaMa908
TegnapTegnap780
E-hétenE-héten6365

Időjós

6.67°C

Budapest, Hungary

Vasárnap
0.56°C / 9.44°C
Hétfő
1.11°C / 12.22°C

Hírlevél

Ez a weboldal cookie-kat használ a hitelesítés, navigáció és egyéb funkciók kezelésére. Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.
GDPR letöltés | GDPR rendelet

Chat megnyitása
1
Helló! Köszönjük, hogy ellátogattál hozzánk. Kérjük, nyomd meg a Start gombot, hogy segíthessünk :)

Start