fbpx

 

 

Bill Gates filantróp projektek révén szimpatikus, szelíd modorú személyiségnek számított, aki kifejezte azon törekvését, hogy új oltóanyag-fejlesztéssel és technológiai innovációval javítsa a világ egészségét.

A közelebbi vizsgálat során kiderült, hogy a Gates család dokumentálta a modern kor újrafeltalált eugenikai mozgalmaival való kapcsolatát, és a szervezetük által végzett munka hátsó szándékokat mutat, ellentétben az életmentéssel.

A következőkben Ethan Nash a COVID-19 „megoldások” és a társadalmi eugenika mozgalmai közötti kapcsolatokat vizsgálja, ideértve Bill Gates Snr-t és a Planned Parenthood-ot, a Gates Alapítványt és az emberbaráti megtévesztéseket, a vakcinával kapcsolatos érdekeket és a járvány kialakítását.

AZ EUGENICS MOZGALOM

A 19. század végén - a tudomány fejlődésének kritikus szakaszában - Sir Francis Galton brit tudós az Emberi tehetség és annak fejlesztésére vonatkozó vizsgálatok című könyvében kitalálta az „eugenika” kifejezést.

Galton, akinek unokatestvére Charles Darwin volt , abban reménykedett, hogy „az emberiség javítására irányuló tudomány” révén „jobb emberiséget” tudhat magáénak azáltal, hogy szelektíven párosítja az embereket sajátos, kívánatos örökletes tulajdonságokkal.

A „kontrollált tenyésztés” évtizedekig tartó kutatása, beleértve a sterilizálást is, a századfordulón hamar elfogadottá vált a mainstream tudománynak , és megszületett az eugenikai mozgalom .

Az eugenika hívei úgy gondolják, hogy az emberek öröklik a mentális betegségeket, a bűnözői hajlamokat és még a szegénységet is, és hogy ezeket a körülményeket kényszersterilizációval „ki lehet hozni” az emberi génállományból. Nem meglepő, hogy a „nemkívánatos” vonások szegény, iskolázatlan és kisebbségi populációkban koncentrálódtak.

A tudományos és biológiai területek számos szakembere szigorúan kutatta az „emberi faj” javításának módját e „negatív tulajdonságok” megszüntetése révén, és a mozgalom hamarosan széles körű politikai támogatást fog kiváltani - különösen Ausztráliában.

Mint feltártuk , Richard Berry professzor, valamint az NSW és Victoria növekvő Eugenics Társaságai és munkatársai kulcsfontosságú szerepet játszottak a törvények tömeges kampányaiban, amelyek lehetővé teszik egy „halálos kamra” létrehozását, hogy eutanizálják, amit ezek a csoportok „mentális gondolataink durvább típusainak” neveztek. hibásak ” .

Az első világháborút követően számos eugenikán alapuló ideológia kezdett bejutni a mainstream társadalmakba szerte a világon. Miután azonban Hitler elfogadta ezeket a koncepciókat és agresszív koncepciót valósított meg, a világ megsínylette magát, és új változásra volt szükség a folytatáshoz.

KULTURÁLIS MARXIZMUS

Az eugenika fogalmai nem kerültek ki a nyugati gondolkodásmódból a második világháború után, inkább a föld alá kerültek, vagy újabb „együttérző” álcák feltételezésével kerültek újratermelésre.

Julian Huxley jelentős hozzájárulása a mozgalomhoz biztosította, hogy az eugenikához kapcsolódó alapfogalmak átalakuljanak és új társadalmi mozgalmakká váljanak.

Az 1950-es évek során ezek a csoportok újra meghatározták az eugenikát „társadalmilag progresszívnek”, összekapcsolódva az újonnan alakult és átfogó jóléti államokkal, amelyek „megoldásokat” kínáltak a szegénységre és a betegségekre.

A Rockefeller Alapítvány nagymértékben finanszírozta a modern eugenika mozgalmat, és az olyan agytrösztök, mint a Tavistock Intézet , sok befolyásos egyént és „társadalmi” szervezetet szültek.

Huxley ügyesen társította az „új és modern” eugenikai mozgalmat egy sor reformista ideológiához, például a születésszabályozás népszerűsítéséhez , a homoszexualitás dekriminalizálásához és az abortusztörvény reformjához. Ezt a folyamatot „eugén modernizációnak” nevezte .

Az alaptétel azonban ugyanaz maradt: sokkal könnyebb megszüntetni a szegényeket és a szenvedőket, mint megszüntetni szegénységük vagy szenvedéseik összetett és szívós forrásait.

Ezek az emberek úgy vélik, hogy a tömegek túl debilek ahhoz, hogy önmagukat kormányozzák.

Az „ellen-kultúra” korszakában rengeteg újkori szervezet és mozgalom merül fel , és ez a „továbbhaladás” folytatódott, a most hírhedt Gates család hamarosan bekerült a képbe.

BILL GATES ÉS A TERVEZETT SZÜLŐSÉG

Bill Gates eugenikus fogalmaknak való kitettségének megértésének kulcsa a családi múlt felkutatása.

Bill Gates apja, William H. Gates, Sr. , volt egy kiemelkedő bankár és egy ügyvéd Preston Gates & Ellis. Emellett számos ügyvédi kamara, szervezeti testület elnöki posztján elnökölt, és megalapította a Technológiai Szövetséget - ez a regionális törekvés a 20. századi technológiai alapú munkahelyek bővítése.

Fontos, hogy Gates Sr. a csoport csecsemőkorában a Planned Parenthood (PP) igazgatóságában tevékenykedett - ez egy új márkanévvel rendelkező szervezet , amelyet az American Eugenics Society hozott létre .

A vállalat a kezdetektől a Cold Spring Harbor-i genetikai és virológiai laboratóriumokban terjedt el Long Islanden és Berlinben, mára az Egyesült Államok egyik legnagyobb szervezetévé vált. A Rockefeller-Bayar Co., a BASF és a Hoechst petrolkémiai-gyógyszeripari konzorcium mind a csoport kezdeti finanszírozói voltak.

Félreértés ne essék: A tervezett szülői viszonyok a népességszabályozási rendszerekre épültek - ugyanazokkal a csoportokkal szövetkezve, akik azt akarták, hogy a genetikai hierarchia törvényei „megőrizzék” az emberiséget, és akik az „alkalmatlanok” szaporodásának megakadályozásával igyekeztek „szépíteni” az országot.

Az ő 2014 éves jelentése , a pro-abortusz és az anti-család csoport bejelentette, látva több mint 2,5 millió beteg több mint 4 millió klinikai látogató, köztük 324.000 abortusz. A csoport azt állítja, hogy a „szabad választás” híve, ám álcázott eugenikai frontszervezetről van szó.

A Planned Parent nemrégiben nyolc hónap múlva ment át második ügyvezetőjükön, miután Leana Wen elnököt elbocsátotta , mert azt merte javasolni, hogy a csoportnak inkább a nők egészségére kell összpontosítania.

Úgy hangzik ez, mint egy csoport, amely a társadalom fejlesztésének szentelte magát? Ez az egy leszámolás valódi szakadást tárt fel a szervezetben és egy egyszerű igazságot: a „nők egészségének” népszerűsítése mindig fedél volt.

Bill Gates büszkén beszél apja részvételéről a Planned Parenthood igazgatótanácsában, amely azon az elgondoláson alapult, hogy az emberek többsége csak „vakmerő tenyésztő” .

Gates apja a Tervezett Szülőknél tanult fogalmakat alkalmazná, és beépítené azokat a jótékonykodási tevékenység új korszakának a mai napig megalapozó tervének kialakításába.

GATES ALAPÍTVÁNYA

William Gates Snr. folytatná eugenicista erőfeszítéseit azzal, hogy 1994-ben a William H. Gates Alapítvány nevű új filantróp agyszülemény kialakításában fontos szerepet játszon .

A csoport, hasonlóan a Tervezett Szülői viszonyhoz, először a reproduktív és gyermekegészségügy „javítására” összpontosít a fejlődő világban. Úttörő filantróp tevékenység után a társaság egyesült az új Gates Learning Alapítvánnyal , és 2000-ben létrehozta a Bill & Melinda Gates Alapítványt .

A módszertan ugrásszerűen fejlődött a mozgás korai kialakulása óta, azonban a cél ugyanaz marad. Ezúttal az új, sokoldalú megközelítés révén a filantróp csoport partnerként lépne kapcsolatba az Egyesült Nemzetek Szervezetének olyan erős szervezeteivel, mint az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és az UNICEF.

Ma a csoport sok olyan területre összpontosít, amelyek az egész világon folytatják a munkát. Ezek a tevékenységek a technológiai, eugénikus törekvések új formáit hozták létre.

A szervezet egyszerűen folytatja a Gates család örökségét, hogy megpróbálja uralni és irányítani a világ rendszereit, beleértve a technológiát, az orvostudományt és most a mezőgazdaságot is.

2010-ben a Bill & Melinda Gates Alapítvány 500 000 Monsanto részvényt vásárolt , több mint 23 millió dollár értékben. Ekkor vált világossá, hogy az úgynevezett jóindulatú jótékonyság mással is jár, mint a betegség „felszámolása” és a világ szegényeinek táplálása.

A bizonyítékok arról, hogy a GMO-k betegségeket okoznak , évtizedek óta gyülekeznek, mivel egyre bővül az import és termesztésüket tiltó országok listája. Bill nyíltan hirdeti a GMO-kat, mint a válasz az éhségre.

Melinda Gates filantróp munkájuk során a „női kérdéseket” is az egyik legfontosabb prioritássá tette. Ez magában foglalja azt a döntést, hogy a fogamzásgátlás-promóciót és a népesség-ellenőrzést „vitathatatlanul munkájának egyetlen legfontosabb részeként” emelik . Ő már nyíltan bírálta az ilyen mozog.

2017-ben a Gates Alapítvány további 375 millió dollárt vállalt "családtervezésre" azzal a céllal, hogy 120 millió nőnek fogamzásgátlást biztosítson szerte a világon, különösen a fejlődő országokban.

Ez a hangsúly a fejlődő országok mesterséges fogamzásgátlóval való takarására, amelyhez a nők nem kérik a szociális mérnöki és a paternalista eugenicista gondolkodásmódot.

Az a tény, hogy a fejlődő országok párjai gyakran vágynak és értékelik a nagycsaládokat, sok nyugati elitista filantróp számára nem jelent semmit: a nem annyira tudatalatti alapfeltevés az, hogy a nagycsaládosokra vágyó nők egyszerűen nem tudják, mi a jó nekik. Mint ilyeneket, nagyszabású, külföldi finanszírozású reklámcégekkel és kényszerrel kell őket oktatni és „ösztönözni”.

Most, hogy felfedeztük a Gates család történetét, a filantróp filozófiák és modern eugenikai programok hatásait és céljait szerte a világon, fedezzük fel a relatív képet.

BILL GATES ÉS A VAKCINÁK

Bill Gatesnek nincs szüksége bemutatkozásra. Minden idők egyik legbefolyásosabb Polyergusza . 25 éven át irányította azt, ami többmilliárd dolláros kolosszussá, a Microsoft lett, és a világ egyik leggazdagabb emberévé tette magát. A technikai világ nagyrészt Gates révén született .

Ezt a teljesítményt nem új technológia kitalálásával valósította meg, hanem a meglévő technológia alkalmazásával, egy „ sajátos piachozvaló igazításával , majd a piac dominálásával.

Az elmúlt években Gates nagy figyelmet fordított a jótékonykodásra a világ legnagyobb magánalapítványának létrehozásával, több mint 46 milliárd dollár vagyonnal. Több milliárd dolláros hozzájárulást biztosított más gazdag jótevőktől, például Warren Buffetttől, és elsősorban az „egészségügy fokozásának” és a szegénység enyhítésének szenteli az egész világot.

Bill Gates komolyan részt vesz az új vakcinák fejlesztésében, valamint a jövő nemzetközi egészségügyi kihívásainak "előrejelzésében" (például a járványokra való felkészülésben), és a legtöbb esetben meghaladja a nemzeti felügyelet és elszámoltathatóság kereteit.

Éveket töltött be az oltóanyagok gyártási folyamatában, beleértve a minőségellenőrzést és a klinikai értékelést. Ez a megértés lehetővé tette Gates számára, hogy "tanácsot adjon" az oltóanyag-fejlesztési programoknak, és finanszírozza az új innovációs területek kutatását a több betegséggel kapcsolatos programok számára:

Gates olyan szakértelembe és platform technológiákba fektet be, amelyek segítenek az oltások gyorsabb, „jobb” és olcsóbbá tételében, emellett számos oktatási és képzési programba is fektetnek, hogy biztosítsák az oltásokkal kapcsolatos ismeretek létrehozását, megosztását és megtartását. Néhány példa erre:

  • Adaptív próbatervek.
  • Az oltások ütemezésének és adagolásának egyszerűsítése.
  • Új oltási formátumok oltásokhoz.
  • Moduláris, automatizált gyártási platformok, amelyek lehetővé teszik a kis tételű oltások előállítását.

A milliárdos korai befektető partnere volt a Védőoltások és Immunizáció Globális Szövetségének (GAVI), amely mára jelentős állami és magán nemzetközi egészségügyi partnerségek portfólióját gyarapította, amelyek elkötelezettek az immunizáláshoz való hozzáférés növelése mellett.

Mára a GAVI jelentősen növekedett. A csoport egyesíti a fejlődő országokat és az adományozó kormányokat (Ausztráliát is beleértve), az Egészségügyi Világszervezetet, az UNICEF-et, a Világbankot, az oltóanyagipart, a kutatási és műszaki ügynökségeket, a civil társadalmat és más magánjótanácsosokat.

A Bill és Melinda Gates Alapítvány 1,56 milliárd dollárt ajánlott fel a szövetség 2016–2020 közötti stratégiai időszakára 2019 márciusától, és továbbra is tanácsot ad a csoportnak a legfontosabb üzleti döntésekről.

Gates komoly részvétele az oltóanyagiparban, amellett, hogy folytatta az eugenikusok elképzeléseit a „társadalmi” reformról, alapvető volt abban, hogy kialakítsa pozitív közvélemény-véleményét az ügyben.

A növekvő betegségek elleni új technológiák kifejlesztésében folytatott küzdelem „hősének” tekinthető, és most már előkészítették azt a színteret, hogy Gates új „menjen” hang legyen, ha valaha is kitörne egy járvány.

COVID-19: A PLAN-DEMIC?

ELŐREJELZÉS EGY „KITÖRÉSRE”

A Microsoft társalapítója az elmúlt évtizedben többször is utalt arra, hogy a koronavírushoz hasonló lehetőségek hamarosan felmerülhetnek, és a világnak készen kell állnia.

2015-ben Bill Gates TED-beszélgetést tartott, A következő járvány? Nem állunk készen , amelyet az elmúlt hetekben széles körben megosztottak az interneten, tekintettel a COVID-19 világszerte gyakorolt ​​hatására.

A beszélgetésnek az a része, amely online körbejár, azt mutatja, hogy Gates elmagyarázza, hogy bár felnőttkorában az emberiség számára a legnagyobb veszélyt az atomháború jelentette, a legnagyobb veszélyt most a vírus jelenti:

"Ha bármi meghaladja a 10 millió embert az elkövetkező évtizedekben, az valószínűleg inkább fertőző vírus, mintsem háború. Nem rakétákat, hanem mikrobákat. ”

Mindazonáltal, amint azt feltártuk , nincs alapvető bizonyíték arra, hogy fenyegetést sugallna a CoronaHoax , amelyet a kontroll további mechanizmusainak bevezetésére szolgáló eszközként találtak ki .

E „rejtélyes” üzenetek révén Gates pozitív helyzetbe hozta magát, hogy kapcsolatba lépjen a nyilvános pszichével. Ha valami volt , hogy megtörténjen, „Gates azt tudjuk a megoldást!”, Akkor sírni.

Tudott Gates valamit, amit nem tudtunk előre? Új bizonyítékok arra utalnak, hogy a milliárdos megjövendölte ezt a „járványt”, amely ma a napirend további végrehajtásának mechanizmusaként szolgál.

EVENT 201

2019. október 18-án a Johns Hopkins Egészségbiztonsági Központ, a Világgazdasági Fórum és a Bill és Melinda Gates Alapítvány adott otthont a 201-es eseménynek , amelyet a csoport honlapján New Yorkban végrehajtott „magas szintű járványgyakorlatnak” neveznek.

A gyakorlat azokat a területeket szemléltette, ahol az állami és a magánszféra közötti partnerségekre „szükség lesz” egy súlyos világjárványra adott válasz során a nagyszabású gazdasági és társadalmi következmények csökkentése érdekében:

„A szakértők egyetértenek abban, hogy csak idő kérdése, hogy e járványok egyike globálissá váljon - potenciálisan katasztrofális következményekkel járó járvány.

A súlyos járvány, amely „201-es eseménysé” válik, megbízható együttműködést igényel több ipar, a nemzeti kormány és a legfontosabb nemzetközi intézmények között. ”

A csoport állítása szerint annak ellenére sem jósolták meg a koronavírust, hogy ugyanazon a néven modellezték járványukat. Dokumentumaik vizsgálata során azonban feltűnő hasonlóságok kezdenek megjelenni:

„A 201-es esemény egy denevérektől disznóktól az emberekig terjedő új zoonotikus koronavírus kitörését szimulálta, amely végül emberről emberre hatékonyan átvihetővé vált, ami súlyos járványhoz vezetett. A kórokozót nagyrészt a SARS- re mintázták , de a közösségi környezetben enyhébb tünetekkel járó emberek továbbterjesztik .

Az első évben nincs lehetőség oltóanyag rendelkezésre állására.

Gondolkodjunk: Az „igazi” koronavírus kezdődött, mint egy denevér a húspiac, az emberre és a műsorok enyhe tüneteket . A vakcina szintén 12-18 hónapra van a fejlesztéstől.

Ezenkívül a Melinda és Bill Gates Alapítvány finanszírozott egy Pirbright Institute nevű kutatóközpontot Angliában , amely a haszonállatokat érintő vírusok és az állatokról az emberekre átterjedő vírusok tanulmányozására szakosodott. Ők a saját nagyon hasonló szabadalom olyan típusú koronavírus állatokra ható.

A világ a megtévesztésnek, a horogzsinórnak és a süllyesztőnek esett. Most a nemzetek az egyre növekvő COVID-19 „válság” „megoldása” után kiáltanak, és Bill Gates (nem meglepő módon) a csomag élén állt.

GATES A MEGMENTŐ

Bill Gates most a város hangja , és egy nemrégiben adott interjúban a The Daily Show-nak elmondta, hogy alapítványa hét koronavírus-vakcina „jelölt” gyárának építését finanszírozza.

Szerinte az alapítvány a hétből csak egyet vagy kettőt választana, vagyis a gyártásra fordított dollármilliárdokat elhagynák. Számított befektetésnek tűnik azonban néhány milliárd elköltése a növekvő, 35 milliárd dolláros oltóanyagpiac kiaknázására .

A Bill & Melinda Gates Alapítvány a nemzetközi egészségvédelem terén tett szélesebb körű erőfeszítéseinek részeként már 100 millió dollárt fordított a koronavírus elleni küzdelemre. A csoport állítólag a koronavírus otthoni tesztkészleteinek szállítási ötletét is vizsgálja .

Emellett elindított egy 125 millió dolláros COVID-19 terápiás gyorsítót, és 5 millió dollárt adott a seattle-i közegészségügyi ügynökségeknek a vírus kimutatására irányuló képességük "javításához".

Tehát egy férfi, aki évek óta nagyrészt profitált az oltóanyag-fejlesztésből, és a pandémiás járványok „szimulációit” is végezte, a COVID-19 oltóanyag kifejlesztéséért folyamodik? Mennyire illik.

Gates végső befolyása ebben a kibontakozó tervben megtalálható az elmúlt hetekben adott utasításokban.

A „VAN KIÚT”

Bill Gates nettó értéke most 97,8 milliárd dollár. Mégis, mivel ő „relativ” ember, a COVID-19 pandémiánál kérdezett meg bármit . Megosztotta gondolatait arról, hogy „hogyan lehet a legjobban kezelni” a járványt, és feltárja a világ lehetséges hosszú távú hatásait.

Gates szerint a COVID-19 elleni széles körű oltásnak elérhetővé kell válnia, „mielőtt teljesen biztonságban lehetne” . Addig állításai szerint fennáll annak a veszélye, hogy a közösségek fellendülhetnek, hacsak nem folytatják a szigorú társadalmi távolságtartást és karanténokat az esetszámok kiegyenlítése érdekében.

Gates elmondta, hogy nem gondolja, hogy a nagy összejövetelek addig folytatódhatnak, amíg széles körű oltás nem történik meg, mivel a „kockázatok felülmúlják az ilyen események előnyeit”:

A világ vezetői egyetértenek Gates idővonalával és perspektíváival is. Röviddel a média fordulók elvégzése után az ausztrál kormány utalt arra, hogy a társadalom zárva tart, amíg egy oltást ki nem dolgoznak . Ezt hamarosan az Új-Dél-Wales-i kormány és mások követték .

Továbbá Gates hívott fel nemzeti nyomon követési rendszer hasonlóan Dél-Korea , mondván, hogy „a Seattle, a University of Washington: több ezer tesztek naponta, de senki sem csatlakozik a nemzeti nyomkövető rendszer” . Azt mondta, hogy valahányszor van pozitív teszt, fel kell használni annak megértésére, hogy hol van a betegség, és meg kell-e erősítenünk a társadalmi távolságtartást.

A jövőben a „vakcinatanúsítványok” gondolatát vetette fel, hogy bemutassa az oltás igazolását a COVID-19 termékek széles körű elterjedését követően. Ez új követelményt jelentene a nemzetközi és a belföldi utazások számára, és hajlandó tovább bővíteni az élet minden területét.

Szem előtt tartva részletezett ezt a funkciót darab, nem te bízik a szándékait ez az ember?

Gates gazdag történelmével rendelkezik az eugenikáról, és részt vesz olyan tevékenységekben szerte a világon, amelyek tovább bocsátják az eredeti mozgalom céljait, bár álruhában.

Ilyen az emberiség embertelenítése . Az „isten halála” oda vezet, hogy a paraziták azt hiszik, hogy istenek, és ez az előfeltevés szolgál a transzhumanista korszakot meghajtó mögöttes erőként .

Az objektivista logika alkalmazásával mindannyiunknak az elővigyázatosság elvét kell követnünk, amikor megközelítjük Gates állításait, amelyek oltásokkal „javítják” az egészséget.

Ha egy COVID-19 vakcina egy tényleges vírus törzsét használja, mint sokan, annak érdekében, hogy ösztönözze a testet az immunizáció kiépítésére, a vakcinát kapó alanyok a vírus hordozói lesznek.

Bill Gates és az erők, amelyek ezt a bábot hajtják, a választás felé mozdítják a világot: Vegyék be a COVID-19 vakcinát és kezeljék az egészségügyi következményeket, vagy utasítsák el és utasítsák el tőlük az alapszolgáltatásokat, miután „egészségügyi fenyegetésnek” bélyegezték. Fogd meg a célt, vagy célozd meg.

Tudom, hol állok.

Be fogsz állni a sorba az újonnan kifejlesztett Gates által finanszírozott oltás befogadására?

Forrás

 

Videó

(0 szavazat)

Oszd meg ezt a cikket

További információk

Egyedi látogatók

MaMa74
TegnapTegnap948
E-hétenE-héten4751

Jelenleg

Oldalainkat 262 vendég böngészi

Időjós

10.56°C

Budapest, Hungary

Szombat
3.33°C / 10.56°C
Vasárnap
1.67°C / 8.89°C

Hírlevél

Ez a weboldal cookie-kat használ a hitelesítés, navigáció és egyéb funkciók kezelésére. Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.
GDPR letöltés | GDPR rendelet

Chat megnyitása
1
Helló! Köszönjük, hogy ellátogattál hozzánk. Kérjük, nyomd meg a Start gombot, hogy segíthessünk :)

Start