fbpx

 

 

A 2020-as év annyira furcsa és őrült volt, hogy nagyon nehéz volt korlátozni a számot 20-ra, de mindent megtettünk, és itt vannak! 

 

# 20 | A kecske- és papaya-teszt pozitív a COVID-19-re

John Magufuli, Tanzánia elnöke kétségbe vonta az ország koronavírus-vizsgálati folyamatát, miután állítólag érvénytelen alanyoktól származó titkos mintákat nyújtott be, köztük egy kecskét és egy papayát (igen, a gyümölcs), amelyek a vírus szempontjából „pozitívak” voltak .

kecske- és kivi koronavírok

Magufuli, aki jogosan lebecsülte a koronavírus veszélyét, azt állította, hogy több, nem humán alanyból vett mintára emberi neveket és korokat helyezett. Azt mondja, hogy a labor pozitív teszt eredményekkel érkezett egy papaya, egy fürj és egy kecske esetében - három olyan dologra, amely korábban soha nem volt összefüggésben a vírussal.

Ez inkább azt bizonyítja, hogy a PCR-teszt teljes baromság. 

 

# 19 | Elon Musk „X Æ A-12” -nek nevezi babáját

Elon Musk és az énekes, Grimes „ X Æ A-12 ” néven nevezték el babájukat . Musk és barátnője később magyarázatot kínált követőinek a közösségi médiában.

elon pézsma baba neve

Mit jelent a név?

Amikor a Twitteren viccelődött Musk  bejelentette a nevet, sokan megkérdőjelezték, hogy komolyan gondolja-e. Grimes kanadai énekesnő, valódi neve Claire Boucher azonban elmagyarázta rajongóinak a név jelentését.

grimes baba neve

Nem tudja kitalálni ezeket a dolgokat, emberek! 

 

# 18 | New York kormányzója, Cuomo megkapta az International Emmy-díjat a COVID „irányításáért”

Apropó dolgok, amiket egyszerűen nem tud pótolni .... Novemberben Andrew Cuomo, New York-i kormányzó, a hazug szennyes zsák kapott egy Emmy-t, amiért csak a napi COVID-19 eligazításokat tartotta. 

Virtuális elfogadó beszédében a kormányzó úgy tett, mintha a Nobel-békedíjat kapta volna, szemben a jelképes hollywoodi „jó érzés” díjjal.

Cuomo-t „a nemzet kormányzójának” és „New York kemény megtestesítőjének” dicsérték, pedig 11 000 ember  halt meg a koronavírus New York-i idősek otthonában . Cuomo döntését, amely szerint idős COVID-19 betegeket küldött vissza idősek otthonába, több ezer idős New York-i lakos haláláért vádolták. Cuomo nem mondott semmit erről.

cuomo emmy

- Feltételezem, hogy Cuomo Emmy-jének főszerepét „Dr. Halál a halálos idősek otthoni horror show-jában ”- mondta Elise Stefanik amerikai republikánus, a New York állam feletti republikánus The New York Postnak.

" Feltételezem, hogy munkatársai elnyerték az Emmy-díjat a legjobb díszlettervezésért a papírmasé halálhegyük miatt" - tette hozzá a kongresszus asszony, utalva Cuomo  furcsa júniusi sajtótájékoztatójára , amelyen az állam COVID-19 óriási habmodell-reprezentációját mutatta be. ív.

Az Emmy mellett Cuomo beváltotta a világjárványt egy könyvvel, amelynek címe: American Crisis: Lessons in Leadership .

 

# 17 | A motorbalesetben meghalt ember COVID-19 halálnak számít

A motoros balesetben meghalt férfit Floridában COVID-19-es halálnak tekintették az Orlando FOX 35 jelentése szerint  .

Megkétszereződve a COVID halálának okán, Dr. Raul Pino, az Orange megyei egészségügyi tisztviselő elmondta a FOX 35-nek, hogy „ valóban azt állíthatjuk, hogy a COVID-19 okozhatta a balesetet ”.

motorkerékpár baleset

Hmm ... Igen…. Jobb…. 

(A halál később átsorolásra került nem COVID halálozássá)

 

# 16 | Annak ellenére, hogy kihagyta az állatkísérleteket a COVID vakcináról, VP Pence azt állítja, hogy "nem vágunk le sarkot"

Annak ellenére, hogy a COVID vakcinagyártók kihagyták a normál állatkísérleteket , Pence alelnök szerint: „ Nem vágunk le a sarkokról . Az amerikai emberek nagyon bízhatnak abban, hogy biztonságos és hatékony oltás felé haladunk. ” 

penny covid vakcina

Egy kapcsolódó történetben a paparazzi által közzétett fotók azt mutatják, hogy Rowdy Roddy Piper („Élnek” szemüveggel és anélkül is) reagál arra, hogy VP Pence beoltották a COVID-19-et. (Igen, ez egy hamisítvány)

 

# 15 | A McDonald's „Spam burgert” árul süteménymorzsákkal Kínában

Peking (AP) - A McDonald's spamból készült szendvicset ad el, összezúzott Oreo sütikkel tetején, Kínában, figyelemfelkeltő mozdulattal, amely felvonta a szemöldökét. 

mcdonalds spam burger

A szendvics két szelet Spam és Oreo cookie-ból készül, tetején majonézzel.

jim carey finom

# 14 | WC-papír-apokalipszis!

Ugye mindannyian emlékezni fogunk a „ 2020-as nagy WC-papír-kaparóra ”? Még márciusban üres polcokról és bevásárlókocsikról készült képek halmozódtak fel az ellátással elárasztott hírek és közösségi hírcsatornák között. Az emberek pánikvásárlók képeit látták, majd feltételezték, hogy van oka a pánikra és elkezdik a pánikvásárlást. 

És így tovább ... és így tovább ... és így tovább ...

2020 WC-papír

Ne feledje: a pánikvásárlás pánikvásárlást szül. 

 

# 13 | A floridai férfi teherautóval hajt be a bárba, hogy megszerezze Dr. Peppert

A rendőrség szerint a 28 éves Gavin Lee pénteken, amikor bezárták , lezuhanták a Panamaváros Re-Rack bár bejárati ajtajain keresztül Ford F-250 -est. Nyilvánvalóan Lee korábban reggel megpróbált elmenni a bárba, de az zárva volt. Amikor visszatért, és a bár még mindig zárva volt, Lee az elülső üvegen keresztül döfte teherautóját. 

gavin lee

Miután beért, Lee elkapta egy Dr. Peppert a hűtőből, és az asztalhoz ült, miközben a szódát fogyasztotta. Lee-t kézifegyverrel a zsebében találták, ezért a rendőrség fegyveres rablással vádolta meg.

Kérdés: Nem lett volna egyszerűbb betörni egy automatába?

 

# 12 | Az érmét eltávolították az ember orrából, miután több mint 50 évig benne volt

Egy férfinak végre eltávolítottak egy érmét az orrából, miután több mint fél évszázada ragadt. Az 59 éves meg nem nevezett orosz férfi mindössze hatéves volt, amikor a pénzt a jobb orrlyukába ékelte. „Túlságosan félt” ahhoz, hogy elmondja erről „szigorú” édesanyjának, majd később „elfelejtette” - jelentette a helyi média. A férfinak láthatóan a következő ötven évet sikerült élnie a dugulás akadályozása nélkül, míg a közelmúltig panaszkodni kezdett, hogy egyáltalán nem tud lélegezni a jobb orrlyukában. Kórházba került, és egy átvilágítást kaptak, amelyen az orrjáratban található váratlan tárgy látható.

orrérme

Az érme körül orrlyukak - kövek az orrüregben - képződtek, összeszorítva a légzési képességét. Az orvosok endoszkópos műtétet végeztek általános érzéstelenítésben, eltávolítva a köveket, és 53 év után elővették az orrából a szovjet egy kopek érmét. A pénzt, amely akkor hivatalosan körülbelül egy fillért ér, Oroszországban a Szovjetunió 1991-es összeomlása után már nem használták fel, és a kalapács és a sarló embléma már nem volt látható az érmén. Elena Nepryakhina otorinolaryngológus szakorvos elmondta: „Pénteken operáltunk, és hétfőn elbocsátották. Visszanyerte teljes orrlégzését.

 

# 11 | Pentagon véletlenül közli az ufók fényképeit 

A Pentagon április végén három rövid videót tett közzé , amelyek „azonosítatlan légi jelenségeket” vagy lehetséges UFO-kat mutatnak be, amelyeket korábban egy magáncég adott ki. A videó azt mutatja, hogy az ufók gyorsan mozognak, miközben infravörös kamerák rögzítik őket. 

ufó

A CNN jelentése szerint a videókat a The Pentagon hozta nyilvánosságra „annak érdekében, hogy tisztázzák a közvélemény minden tévhitét arról, hogy a forgalomban levő felvételek valóságosak-e, vagy nincsenek-e a videókon többek”. 

Egy kapcsolódó cikkben, amelynek címe: „A Szenátus irányítja a Védelmi Minisztériumot, a DNI-t, más ügynökségeket: 180 nap áll rendelkezésére, hogy elmondja, mit tud az ufókról ”, ha az Egyesült Államok Szenátusa a végrehajtó hatalom jóváhagyására készteti a Nemzeti Hírszerzés igazgatóját, valamint a A Védelmi Minisztériumnak és más kormányzati szerveknek most 178 napja van arra, hogy az Egyesült Államok Szenátusának elárulják, mit tudnak az ufókról. Ezt a határidőt az váltotta ki, hogy Trump elnök vasárnap aláírta a 2,3 billió dolláros COVID-19 segélyt és kormányzati finanszírozási törvényjavaslatot; A törvénytervezethez csatolták a Szenátus hírszerzési bizottságának „bizottsági észrevételét”, amelynek elnöke Marco Rubio (R-FL) szenátor volt.

 

# 10 | 10 MILLIÓS tanulmány kimutatta, hogy a COVIDNAK NINCS tünetmentes terjedése
(de a CDC továbbra is mindenki számára ajánl maszkot)

A kínai Wuhan több mint 10 millió lakosának tömeges szűrővizsgálata 300 tünetmentes COVID-19 esetet azonosított, amelyek egyike sem volt fertőző. 

Fordítás: Egészséges emberek (beleértve azokat is, akiknek lehet COVID-je, de nincsenek tüneteik) NEM terjesztik a COVID-et. 

cdc maszkok

A tanulmány ellenére és annak ellenére, hogy a fülhurok maszkok dobozán található FIGYELMEZTETÉS , amely kimondja, hogy a maszkok nem védenek a COVID-19 terjedése ellen, a CDC továbbra is azt javasolja, hogy mindenki, beleértve az egészséges embereket is, viseljen maszkot. 

 

# 9 | Monolitokat emeltek szerte a világon

Titokzatos monolitokat emeltek, majd eltávolítottak a romániai Utah-ban, Kaliforniában és még San Antonióban is. De ki állt mögötte? Ezt próbálják a tisztviselők még mindig kitalálni.

Ebben a 2020. november 27-én a Terrance Siemon által szolgáltatott fájlfotó egy monolit, amelyet egy vörös sziklasivatagba tettek egy nem nyilvános helyen, San Juan megye Utah délkeleti részén. Napokkal két ragyogó fémmonolit megérkezése és gyors eltűnése után, amelyek fél világot észleltek egymástól, újabb tornyos szerkezet bukkant fel, ezúttal egy kaliforniai dél-ösvény csúcsán. Egyenes oldalai és magassága hasonlónak tűnik az utahi sivatagban felfedezetthez és egy másikhoz, amelyet Romániában találtak.

monolit

Az első monolit november 23-án jelent meg  Utah vörös sziklasivatagában. Napokkal később  gyorsan eltűnt , nyoma sem volt annak, hogy ki volt a felelős az elhelyezéséért vagy eltávolításáért. Nem sokkal később újabb monolitot találtak Románia északi részén, egy domb tetején.

Újabb monolit jelent meg, majd gyorsan eltávolították  az Atascadero Park Pine Mountain nyomvonalán, amely félúton található San Francisco és Los Angeles között. Akár  egyet is találtak az északi oldalon lévő San Antonióban, a San Antonio nemzetközi repülőtér közelében. Még mindig nem világos, hogy ezek a struktúrák kapcsolódtak-e egymáshoz, és mi volt a jelentőségük.

 

# 8 | A fogkefe eltávolításra került az ember gyomrából, miután használat közben lenyelte

 

A véres fogkefét el kellett távolítani az ember gyomrából, miután lenyelte, miközben megtisztította a torkát. Az orvosok 24 órán belül eltávolították a 19 cm hosszú kefét, attól tartva, hogy a tovább hagyása végzetes lehet. A 39 éves beteg, akinek a nevét elhallgatták, szeptember 15-én fogat mosott, amikor megcsúszott. Sietett a közeli egészségügyi klinikára, amely gyorsan egy több mint 100 km-re lévő kórházba irányította.

fogkefe műtét

Egy röntgen és további vizsgálatok nem találták meg az ecsetet a férfi torkában - az orvosok arra a következtetésre jutottak, hogy a gyomrában van. Rövid idő múlva kisebb műveletet hajtottak végre, és az ecsetet eltávolították .

 

# 7 | A fekete iszap gőzölgő folyója árad át Arizonán

Az amerikai geológiai felmérés szerint a tűzesetek megváltoztathatják az esővíz szárazföldi áramlásának módját. Normál körülmények között a legtöbb szennyeződés sok víz felszívására képes, ami megakadályozza, hogy minden esőzéskor villámáradások történjenek. De futótűz után a föld már nem képes annyi vizet felszívni. És még kisebb esőzések is kiválthatják a törmelékkel teli villámáradatokat.

A helyi hírállomás , a KGUN 9 szerint ez a közelmúltbeli törmelékáramlás a Bighorn-tűz miatt keletkezett, amely mintegy 120 000 hektárt (485 négyzetkilométer) égett el a környéken.

 

# 6 | Anthony Fauci elmondja a gyerekeknek, hogy ő maga oltotta be a Mikulást  

Lord Fauci szerint : „Kirándultam odafent az Északi-sarkra; Odamentem, és magam oltottam be a Mikulást. Megmértem az immunitásának szintjét, és máris jó.

fauci télapó

Nem hiszem, hogy Lord Fauci mond igazat a Mikulás lövéséről. Kanadán kell átmennie, hogy eljusson az Északi-sarkra. Kétlem, hogy engedélyezték-e a határátlépést. Legalább két hétig karanténba kell kerülnie. 

Amíg Lord Fauci témájában vagyunk ...

 

# 5 | A „Szenteste” kifejezés „Dr. Anthony S. Fauci napja ”

Washington DC polgármestere a maszkolással, a társadalmi elhatárolódással, az állomány mentelmi jogával és az emberi jogok általános taposásával kapcsolatos flip-flop és lapos hazugságainak felismerése érdekében kijelentette, hogy a szenteste már nem karácsony, hanem most „Dr. Anthony S. Fauci napja ”DC-ben 

muriel bowser fauci nap

Bocsásson meg ... de a Szenteste, azt az éjszakát hirdessük meg, megelőző este, amikor megünnepeljük Megváltónk Jézus Krisztus születését (aki a „Fény” és az „Igazság” és az egyetlen „Reményünk”) „Dr. Anthony S. Fauci napja ”, mert - és idézem -„ Dr. Fauci a sötét időkben ragyogó fény volt a nemzet számára, előmozdítva az igazságot a félelem felett, és reményt adva az amerikaiaknak a kormányban ... ”nem hangzik ez kissé… istenkáromló?  

De azt hiszem, mit vársz egy olyan pogány boszorkánytól, mint Bowser?

Nem tudja kitalálni ezeket a dolgokat, emberek!

 

# 4 | A 75 éves férfi két órával később meghal, miután megkapta a Pfizer COVID-19 oltást

A hónap elején egy 75 éves férfi Beit She'an-ból (Izrael északi körzetének egyik városából) szívrohamban halt meg körülbelül két órával a COVID-19 elleni oltás után - jelentette az Egészségügyi Minisztérium. A szóvivő szerint a halálnak semmi köze nem volt az oltáshoz , hanem puszta „ véletlen volt ”, és hogy „ lehetnek szerencsétlen esetek. Ebből nem szabad a vakcina biztonságára következtetni . ”

covid vakcina halála

Szóval, hadd értsem ezt egyenesen ... egy férfi az oltástól számított 2 órán belül meghal, de feltételeznénk, hogy azt hisszük, hogy „véletlen volt”, és nem kell aggódnunk a „vakcina biztonsága” miatt? Igazán?  

Egy kapcsolódó történetben Tiffany Dover , a Tennessee nővér csak 17 perc múlva ájult el az élő televízióban, miután megkapta a COVID-19 oltást, annak a beszélgetésének a közepén, hogy miért fontos az egészségügyi dolgozóknak megkapni azt. 

covid nővér elájul

De ne aggódj. Kevesebb, mint egy órával később a kórház meg nem nevezett orvosa szerint az ájulásos epizódnak "semmi köze" a Pfizer-vakcinához. 

Valóban elképesztő, hogy az ájulástól számított egy órán belül az orvosnak volt ideje értékelni Tiffany agyi vizsgálatát (ami szükséges egy neurológiai állapot értékeléséhez), és megszüntetni az oltást mint az ájulás varázslatának lehetséges okát. 

Míg a tipikus orvosnak több órába, sőt napba telik, hogy pontosan felmérje a neurológiai esemény okát, ez az orvos csupán percek alatt megcsinálta! Talán felhívhatnánk „ Szuper doktor! Talán az orvos „varázslat” vagy esetleg orvosi „tündér”, amely misztikus pixie port használ fel!

Ha azonban az anonim orvos prognózisa nem elég jó az Ön számára, biztos lehet benne, hogy a COVID-19 vakcina biztonságos. A CDC arról is biztosít minket, hogy ez is puszta „véletlen” volt. 

Kíváncsi vagyunk, vajon „véletlen-e” az is, hogy egy kaliforniai nővér több mint egy hete pozitív eredményt adott a COVID-19-re a Pfizer-vakcina első adagjának beadása után? Esetleg nem! O n december 28, a WHO vezető kutatója, Dr. Soumya Swaminathan készült sokkoló kijelentés!  "Jelenleg nem hiszem, hogy bármelyik oltásról bizonyítékunk lenne ahhoz, hogy biztosak legyünk abban, hogy ez megakadályozza az embereket abban, hogy valóban elkapják a fertőzést, és így tovább tudják adni."

MIC DROP! 

 

# 3 | A kentuckiai férfi lángszóróval tisztítja a havat az úttestről

( UPI ) Egy kentuckyi férfi bemutatta szokatlan módszerét, amellyel havat takarított el az úttestről, egy videóval, amelyen azt mutatta, hogy lángszóróval távolította el a nem kívánt műsort.

Timothy Browning közzétett egy videót  a Facebookon, amelyen a National Lampoon karácsonyi vakációjából Eddie unokatestvérnek öltözött öltözetet nézte, miközben sört ivott, és lángszóróval tisztította a havat az úttestről.

Ty megjegyzése:  Szeretem ezt a fickót! 

 

# 2 | Kísérteties „vérhó” betör az Antarktisz szigetre

Februárban az ukrán Vernadsky kutatóbázis körül (a Galindez-szigeten, az Antarktisz legészakibb félszigetének partjainál) található jég borult be a kutatók úgynevezett „málnahónak”. A fotók teljes részletességgel mutatják be a jelenetet: vörös és rózsaszín csíkok vágódnak át a gleccserek szélén, és pocsolyáznak a fagyos síkságon.

véres hó

Ez a vér (vagy „lekvár”, ahogy a kutatók szeszélyesen hívják) valójában a vörös színű algák egyfajta, Chlamydomonas Chlamydomonas nivalis nevű algája , amely világszerte hótereken és hegyekben bújik meg. Az algák a fagyos vízben gyarapodnak, és a telet hóban és jégben szunnyadva töltik; amikor eljön a nyár és elolvad a hó, az algák virágoznak, vörös, virágszerű spórákat terjesztenek.

véres hó

 

# 1 | Az az ember, aki majdnem 50 éve kormányon van, megígéri, hogy megjavítja a kormányt

A DNC forrásai szerint Joe Biden, aki Jaws, a Star Wars , a Rocky , a Walkman, az internet és a The Silmarillion kiadása előtt a kormány tagja volt , csak az ember a nehéz feladathoz. A kormány „rögzítése”.

Joe Biden

" Ez az ember, aki 1972 óta része a megszakadt rendszernek, az utolsó reményünk a meghibásodott rendszer kijavítására " - mondta a DNC szóvivője. - Látja, mivel ilyen régóta része a problémának, csak ő tudja, milyen súlyos a probléma. Tehát csak ő tudja kijavítani. Ha van egy kívülálló, például erkölcsökkel és egyéb dolgokkal, túlságosan elborzadna, hogy eleve Washingtonba is menjen .

(Igen, tudjuk, hogy ez egy Babylon Bee történet , de a mögöttes koncepció 100% -ban pontos)

 

PS Ne feledje, a nevetés a legjobb gyógyszer! Hála Istennek, hogy az amerikai kormány nem próbálta megadóztatni a nevetést ... még!

 

(0 szavazat)

Oszd meg ezt a cikket

További információk

Egyedi látogatók

MaMa75
TegnapTegnap948
E-hétenE-héten4752

Jelenleg

Oldalainkat 265 vendég böngészi

Időjós

3.33°C

Budapest, Hungary

Szombat
3.89°C / 10°C
Vasárnap
1.11°C / 10°C

Hírlevél

Ez a weboldal cookie-kat használ a hitelesítés, navigáció és egyéb funkciók kezelésére. Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.
GDPR letöltés | GDPR rendelet

Chat megnyitása
1
Helló! Köszönjük, hogy ellátogattál hozzánk. Kérjük, nyomd meg a Start gombot, hogy segíthessünk :)

Start